A világtérkép mintájú tapéták a legkülönbözőbb történelmi térképektől kezdve a modernekig, cellulózszál és vlies tapéták. A szálak garantálják a tapéta ellenálló képességét, hosszú élettartamát és moshatóságát.. A vlies tapéták minden felületre alkalmasak, még a megrepedezett falakra is. Létrehoz egy bizonyos szigetelési réteget, és lehetővé teszi a falak lélegzését. Minden helyiségbe, még a konyhába is felragaszthatja őket. Az UV-védelem biztosítja a színtartósságot, ha közvetlen napfénynek is van kitéve.

A 600 dpi-s felbontású digitális nyomtatási minőségnek köszönhetően a fehér tapéta optikailag nagyít minden belső teret. Könnyen ragasztható a falra. A világtérkép tapéták 50 cm széles csíkokból állnak, amelyeket csak az előzőleg ragasztóval lekent falra lehet ragasztani. Ez minden. Az eltávolítása még könnyebb. Tapétát választhat a vezető európai gyártóktól, akik a modern technológiára, az eredeti témákra és a tökéletes kivitelezésre helyezik a hangsúlyt. Több információ

Fotótapéta - World Map

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
17 100 Ft -tól

Vlies tapéták világtérkép

A vlies tapéták ragasztóval vannak ragasztva. Minden szobába, még a konyhába és a fürdőszobába is fel lehet ragasztani. Bizonyos szigetelőréteget hoz létre és lehetővé teszi, hogy a falak lélegezzenek.

Vinyl tapéták világtérkép

A vinyl tapéták vinylre vannak nyomtatva, durva matt bevonattal és tartós, nem szőtt szálas alappal. A vinyl ellenáll a deformációnak és a tágulásnak, és átengedi a vízgőzöket is, így a beltér falai „lélegezhetnek”. A vinyl fotótapéták ragasztása egyszerű: a ragasztót csak a falfelületre kell felkenni, ami csökkenti a tapéták károsodásának kockázatát és lehetővé teszi a finom korrigálást a felragasztásnál. Ez a fotótapéta elfedi a falak egyenlőtlenségeit és az UV nyomtatási technológia garantálja a legmagasabb színminőséget. A világtérkép mintájú tapéta magas minőségű nyomtatása A 600 dpi-s felbontású digitális nyomtatási minőségnek köszönhetően a vlies tapéta egységessé tesz és optikailag nagyít minden belső teret.

A világtérkép tapéta alkalmazása egyszerű

A fotótapéta 50 cm széles sávok alkotják.

A világtérkép tapéta ökológiai és biztonságos

A biztonságos anyagokat kihasználva hálószobákba és gyermekszobákba ajánljuk tapétáinkat.

Biztonságos a csomagolásuk

A fotótapéta fel van tekerve és gyárilag vastag kartonba / tubusba csomagolva a biztonságos szállítás érdekében. Mindegyik fotótapéta kartontubus használati utasítással rendelkezik a ragasztáshoz.