Vászonkép - Old town

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 5 napon belül
14 600 Ft

Vászonképek városok

A képeken feltűnő városok elvezetnek azokra a helyekre, melyeket szeretünk. A zengő nevű nagyvárosok csupán egy karnyújtásnyira vannak. A közkedvelt helyek panorámái betöltik otthonát vagy munkahelyét az ismert helyet vonzásával, azokkal, melyeket már meglátogatott, de azokkal is, melyeket még nem látott. Minden nap feleleveníti céljait, melyeket el szeretne érni.

A történelmi ihletésű és a modern építészet remekművei szintén beragyoghatja minden egyes napját. A mi vászonképeink érdekes formában tagoltak, és a belső térből egyedi és kellemes környezetet alkotnak. A színek és az időtlen fekete-fehér kombinációk a helyiségnek különleges kinézetet kölcsönöznek. Serkentik a fantáziájukat, javítják a hangulatot, és olyan környezetet teremtenek, ahová mindig szívesen tér vissza.

A képeket a vászon legújabb digitális UV-technológiájával nyomtatva készítjük. Ezután a vászon (canvas) az úgynevezett vakrámára van erősítve, azaz egy üres fa kerethez. A vászon a kép hátoldalán van rögzítve, és nyomtatva van az oldalain is, ami plasztikus hatást kölcsönöz.

Legmagasabb minőségű nyomtatás!
A speciális vliece vászon és a megfelelő felbontású nyomtatás ideális képélességet és színtónusokat biztosít.

Nyomtatott oldalak
A képet nem szükséges kereteztetni, már készen áll a felfüggesztésre.
Szagtalan termék
Alkalmas hálószobába vagy gyerekszobába.
UV védelem
A színek nem fakulnak, közvetlen napsugár hatására sem.
Biztonságos csomagolás
A képeket buborékcsomagolásba, majd vastag kartonba csomagoljuk a szállítás előtt.