A tégla mintás tapéta vonzó választás bármely belső tér számára. A nyers égetett tégla az originális helyiségek jelképévé vált, amely mássá teszi, és valami újat is hoz. A kínálatban vannak tipikus vörös téglák, valamint más árnyalatok, formák és tégla minták. Ha inkább egy minimalista és kevésbé tégla megjelenést szeretne, abban a esetben elegáns tapétát válasszon tégla imitációval. A tégla imitációjú fali tapéta a szobának egy karaktert ad, és könnyen kombinálható más belső elemekkel. Több információ

Akciós ár Ragasztó INGYEN Gyors információ
Fotótapéta - Entrance

Fotótapéta - Entrance

Skladem u dodavatele
-tól 15 900 Ft 16 800 Ft

Tégla mintás tapéták

A 600 dpi-s felbontású digitális nyomtatási minőségnek köszönhetően a fotótapéta élőnek, térhatásúnak tűnik, kellemes hangulatával lenyűgözővé teszi a szobát. A gyártási technológia környezetbarát és biztonságos, amit azért fog értékelni, mert gyerekszobában vagy a hálószobában is felragaszthatja. Ezenkívül a fotótapéták nemcsak a falra alkalmasak, bútorokra, ablakokra és ajtókra is.

Hova helyezzük a tégla mintás tapétát?

A tégla mintás tapéták különösen jól néznek ki a nappaliban és a hálószobákban, de remek kiegészítője a csarnokoknak és folyosóknak, öltözőknek vagy konyháknak is. A lehetőségek változatai végtelenek, szinte olyan, mint sok vonzó változat választéka.

Vlies és vinyl tapéták tégla mintával

A vlies nagyon ellenálló és tartós anyag, Németországban gyártott tapéta. A vlies előnye az erősség, a légáteresztő képesség és az UV-védelem, amely biztosítja a színtartósságot, még akkor is, ha hosszú időn át napfénynek van kitéve. A vinyl tapéták nem szőtt anyagból készülnek, ami fokozott ellenállást biztosít a deformációval és a tágulással szemben. Ráadásul a vinyl átengedi a vízgőzt, így a beltér falai lélegezhetnek. Az egyszerű alkalmazásának köszönhetően, amikor a ragasztót csak a falfelületre kell felkenni, csökken a tapéták károsodásának kockázata és lehetővé teszi a finom korrigálást a felragasztásnál. Ez a tapéta elfedi a falak egyenlőtlenségeit, ezért alkalmas történelmi műemlékekre is.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.