A tégla mintás tapéta vonzó választás bármely belső tér számára. A nyers égetett tégla az originális helyiségek jelképévé vált, amely mássá teszi, és valami újat is hoz. A kínálatban vannak tipikus vörös téglák, valamint más árnyalatok, formák és tégla minták. Ha inkább egy minimalista és kevésbé tégla megjelenést szeretne, abban a esetben elegáns tapétát válasszon tégla imitációval. A tégla imitációjú fali tapéta a szobának egy karaktert ad, és könnyen kombinálható más belső elemekkel. Több információ

Fotótapéta - Brick

Raktáron
11 600 Ft -tól 23 200 Ft

Fotótapéta - Reality

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
17 100 Ft -tól

Fotótapéta - Entrance

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
17 100 Ft -tól

Tégla mintás tapéták

A 600 dpi-s felbontású digitális nyomtatási minőségnek köszönhetően a fotótapéta élőnek, térhatásúnak tűnik, kellemes hangulatával lenyűgözővé teszi a szobát. A gyártási technológia környezetbarát és biztonságos, amit azért fog értékelni, mert gyerekszobában vagy a hálószobában is felragaszthatja. Ezenkívül a fotótapéták nemcsak a falra alkalmasak, bútorokra, ablakokra és ajtókra is.

Hova helyezzük a tégla mintás tapétát?

A tégla mintás tapéták különösen jól néznek ki a nappaliban és a hálószobákban, de remek kiegészítője a csarnokoknak és folyosóknak, öltözőknek vagy konyháknak is. A lehetőségek változatai végtelenek, szinte olyan, mint sok vonzó változat választéka.

Vlies és vinyl tapéták tégla mintával

A vlies nagyon ellenálló és tartós anyag, Németországban gyártott tapéta. A vlies előnye az erősség, a légáteresztő képesség és az UV-védelem, amely biztosítja a színtartósságot, még akkor is, ha hosszú időn át napfénynek van kitéve. A vinyl tapéták nem szőtt anyagból készülnek, ami fokozott ellenállást biztosít a deformációval és a tágulással szemben. Ráadásul a vinyl átengedi a vízgőzt, így a beltér falai lélegezhetnek. Az egyszerű alkalmazásának köszönhetően, amikor a ragasztót csak a falfelületre kell felkenni, csökken a tapéták károsodásának kockázata és lehetővé teszi a finom korrigálást a felragasztásnál. Ez a tapéta elfedi a falak egyenlőtlenségeit, ezért alkalmas történelmi műemlékekre is.