A graffiti-stílusú fotótapéta beleillik a privát belső terekbe, ahol nem lehet őket figyelmen kívül hagyni. A nappaliban, a gyermekszobában vagy a tinédzser szobájában többféle módon lehelhet az új életet a belső térbe. De ezek a fotótapéták is exkluzívvá tehetnek egy bárt vagy egy klubot. És nem kell csa a falra korlátozódni, a fotótapétákat bútorokra, ajtókra és ablakokra is lehet alkalmazni, a képzeletnek nincsenek hatások szabva! Több információ

Graffiti mintás tapéták

A graffiti már nem csak egy nem kívánt dolog a falon, a graffitit művészetnek nevezték el, az úgynevezett street art, amely egy életstílust és az élniakarást képviseli. A graffiti kifejezheti mindazt, amit a fotózás vagy egy festmény nem, elbűvölhet, sokkolhat, de elgondolkodtathat is. Ez a stílus eredetileg a hip-hopra épült, de ma már átnyúlik ezen a zenei műfajon túl. A graffitit gyakran spray-vel készítik, és a fotótapéták esetében már elkészült a dizájn, és készen áll az alkalmazásra a falra. Szerezzen igazán inspiráló tapétát a beltérbe!

Banksy: street art tapéták attraktív kivitelezésben

A híres street art művész Banksy motívumai is megtalálhatók. Ő hozza az időtlen valósággal teli képeket. Ennek a modern nagyszerű művésznek az egyedi alkotásai realista alkotásaival belerántják a térbe és időbe. Az inspiráló tapéta folyamatosan bátorítja Önt, hogy valósítsa meg álmait. További népszerű motívumok a betűkkel és absztrakcióval ellátott fotótapéták.

Vlies vagy vinyl graffiti tapéták?

A vlies a leggyakoribb anyag a graffiti tapétákra. Ragasztóval ragasztott, meleg szigetelőréteget képezve és engedi a falakat lélegezni. A tapéták alkalmasak bármelyik szobába, még a konyhába vagy a fürdőszobába is. A vinyl tapéták vinylre vannak nyomtatva, durva matt bevonattal és tartós, nem szőtt szálas alappal. Ez a fajta anyag ellenáll a deformációnak és a tágulásnak. Mindkét fotótapéta ragasztása egyszerű, és általában nem tart tovább, mint egy óra. Az összes vinyl tapéta megrendelhető öntapadó kivitelezésben is. Ez a speciális, vinyl fóliából készült, matt, öntapadó fotótapéta sima és durva falakra is alkalmas. Nagyon könnyű felragasztani a falra ragasztó használata nélkül.

Fotótapéta graffiti motívummal

A tapéta nagy felbontású, élénk színekkel és kiváló minőségű kivitelezést kínál. A biztonságos anyagok használata által a fotótapéták alkalmasak hálószobákba és gyermekszobákba is. A tapéta fel van tekerve és gyárilag vastag kartonba csomagolva a biztonságos szállítás érdekében. Mindegyik fotótapéta kartontubus használati utasítással rendelkezik a ragasztáshoz

Magas minőségű nyomtatás

A 600 dpi-s felbontású digitális nyomtatási minőségnek köszönhetően a vlies tapéta egységessé tesz és optikailag nagyít minden belső teret.

A tapéta ragasztása egyszerű

A fotótapéta 50 cm széles sávok alkotják. Ökológiai és biztonságos. A biztonságos anyagokat kihasználva hálószobákba és gyermekszobákba ajánljuk tapétáinkat.

Biztonságos csomagolás

A fotótapéta fel van tekerve és gyárilag vastag kartonba / tubusba csomagolva a biztonságos szállítás érdekében. Mindegyik fotótapéta kartontubus használati utasítással rendelkezik a ragasztáshoz.