Akciós ár Ragasztó INGYEN Gyors információ
Fotótapéta - Sin city

Fotótapéta - Sin city

Skladem u dodavatele
-tól 15 900 Ft 16 800 Ft

Fali tapéta New York

New York City néven is ismert City of New York, az Egyesült Államok egyik leghíresebb városa. Lenyűgöz a rendszerével, az emberek millióinak koncentrációjával, az extravaganciával és a lehetőségekkel, amelyek szinte korlátlanok ebben a városban, mert ez egy "város, amely soha nem alszik".

New York témájú tapéta: anyagok

Népszerű anyag a fali tapétákra a vlies. Legnagyobb előnyei a kivételes ellenálló képesség, tartósság, moshatóság és légáteresztő képesség. Az éles nyomtatás gyönyörű színmélységben UV-védelemmel rendelkezik, így színstabil a tapéta. Továbbá, a vlies is alkalmas megrepedezett falakra. Egy másik anyag a vinyl, amelynek nem szőtt szálak az alapjai. Ez az anyag ellenáll a deformációnak és az nyúlásnak, ugyanakkor átereszti a vízgőzt.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.