Mása és a Medve végre fotótapétán. Kizárólag nálunk!

A Mása és a Medve tapéta a szobát tökéletes 3D grafikai tervezésének köszönhetően varázslatos fantáziavilággá alakítja. A Mása és a Medve animációs karakterek az azonos nevű sorozatból, amelyekbe a gyerekek szerte a világon beleszerettek. A pajkos Mása és Misha medve mostantól gyermeke szobájában a falon is ott lehetnek. A Mása és a Medve sorozat hőseinek egyedi tapétamotívumai a széles mosolynak és izzó szemeknek köszönhetően felvidítják a szobát.

A Mása és a Medve nem szőtt tapéta légáteresztő, ami megakadályozza a penészképződést, ezért ez a tapéta allergiások számára is megfelelő. Ezenkívül a tapétával jobb hőszigetelési tulajdonságokat is kap. A tapéta nem veszít szépségéből és nem gyűrődik össze az idő múlásával sem. A fotótapéta felragasztása nagyon egyszerű és szinte bárki el tudja végezni.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.