Fotótapéta - Sin city

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
26 900 Ft -tól

Tapéták New York, London és további városok motívumaival

A fotótapéta építészeti motívummal az idő tükre, amely a figyelmünket vonzza. Csodáljuk a kifinomult szerkezetet a régi és a modern dizájnokat és a híres építészek által létrehozott szépségeket. Építészeti mintájú tapétáink lehetőséget adnak arra, hogy a híres építészeti kincsekkel vegye körül magát, és lehetősége van a ellátogatni azokra a helyekre, ahová vágyakozik eljutni, vagy az emlékekkel teli helyekre. A hidak, az épületek, a piramisok, a történelmi műemlékek és az épületek kellemes légkört teremtenek a belső térben, és élvezettel fogja ott tölteni a szabadidejét.

Az egyedülálló művészeti fényképek, amelyeket a fotótapétákra visznek át, a modern irodaházak és a kereskedelmi helyiségek falainak díszítésére szolgálnak. A világ minden tájáról származó gyönyörű építészet, modern, kortárs és történelmi, esztétikai értékkel rendelkezik, és más országok kultúráját viszi bele a magánéletünkbe. A vlies tapéták ragasztóval vannak ragasztva. Minden szobába, még a konyhába és a fürdőszobába is fel lehet ragasztani. Bizonyos szigetelőréteget hoz létre és lehetővé teszi, hogy a falak lélegezzenek.

A vinyl tapéták vinylre vannak nyomtatva, durva matt bevonattal és tartós, nem szőtt szálas alappal. A vinyl ellenáll a deformációnak és a tágulásnak, és átengedi a vízgőzöket is, így a beltér falai „lélegezhetnek”. A vinyl fotótapéták ragasztása egyszerű: a ragasztót csak a falfelületre kell felkenni, ami csökkenti a tapéták károsodásának kockázatát és lehetővé teszi a finom korrigálást a felragasztásnál. Ez a fotótapéta elfedi a falak egyenlőtlenségeit és az UV nyomtatási technológia garantálja a legmagasabb színminőséget.

Magas minőségű nyomtatás

A 600 dpi-s felbontású digitális nyomtatási minőségnek köszönhetően a vlies tapéta egységessé tesz és optikailag nagyít minden belső teret.

Könnyű alkalmazás

A fotótapéta 50 cm széles sávok alkotják.

Ökológiai és biztonságos

A biztonságos anyagokat kihasználva hálószobákba és gyermekszobákba ajánljuk tapétáinkat.

Biztonságos csomagolás

A fotótapéta fel van tekerve és gyárilag vastag kartonba / tubusba csomagolva a biztonságos szállítás érdekében. Mindegyik fotótapéta kartontubus használati utasítással rendelkezik a ragasztáshoz.