Tapéták falra csíkosak: vlies vagy vinyl?

A csíkokkal és más mintás tapéták vlies vagy vinyl kivitelben is kaphatók. A vlies minden típusú vakolatra alkalmas, beleértve a megrepedezettet is. Előnyük az erősség, a moshatóság és a légáteresztő képesség.

A vinyl durva és matt felületű, nem szőtt szálakból készült. Ez ellenáll a deformációnak és a tágulásnak, miközben lehetővé teszi a falak lélegzését. A tapéta alkalmazása mindkét esetben nagyon egyszerű és gyors. Olyan papír tapétákat is találhat kínálatunkban, amelyek gyakran nem rendelkeznek olyan előnyös tulajdonságokkal, mint a vlies vagy a vinil, de kedvező az áruk.

Tapéták falra– csíkosak és sávokkal

A csíkos tapéták időtlenek és minden beltérbe illenek. Válogathat a színek, alakzatok és variációk közül, így a tapéták annak a szobának a méreteihez lesznek igazítva, amelyikben fel szeretné ragasztani. Nem kell csak a hálószobára vagy a nappalira korlátozódnia, a tapéták a fürdőszobában, konyhában, hallban vagy a gyerekszobában is alkalmazhatók.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.