A tapéták Buddha motívummal cellulózszálas vlies tapéták. Ez garantálja a tartósságot és a moshatóságot. A vlies tapéták minden felületre alkalmasak, még megrepedezett falakra is. Egy szigetelőréteget hoz létre és lehetővé teszi a falak lélegzését. Minden helyiségbe alkalmas, még a konyhában is felragaszthatja őket. Az UV-védelem biztosítja a színtartósságot, ha közvetlen napfénynek is van kitéve.  A 600 dpi-s felbontású digitális nyomtatási minőségnek köszönhetően a tapéta Buddha mintával optikailag nagyít minden belső teret. Könnyen ragasztható a falra.

A tapéták Buddha motívummal 50 cm széles csíkokból állnak, amelyeket csak az előzőleg ragasztóval lekent falra lehet ragasztani. Ez minden. Az eltávolítása még könnyebb. A  tapéták Buddha motívummal nemcsak a falra alkalmasak, hanem régebbi bútorokra, ablakokra és más anyagokra is, amelyekbe új életet lehelnek. Tapétát választhat a vezető európai gyártóktól, akik a modern technológiára, az eredeti témákra és a tökéletes kivitelezésre helyezik a hangsúlyt.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.