Kínálunk vlies tapétákat is, amelyeknek a gyártása Németországban van, amelyek rendkívül tartósak, amit például a gyermekszobákban fog értékelni. Meleg szigetelőréteget képezve és engedi a falakat lélegezni. Válaszhat vinyl tapétákból is, amelyeknek az alapja a nem szőtt szálas anyag. Ez a fajta anyag ellenáll a deformációnak és a tágulásnak, és elfedheti a fal egyenetlenségeit. Mindkét típusú tapétát könnyű alkalmazni a falra. Több információ

Akciós ár Ragasztó INGYEN Gyors információ
Fotótapéta - Dinosaurs

Fotótapéta - Dinosaurs

Skladem u dodavatele
-tól 15 900 Ft 16 800 Ft

Tapéták falra állat mintával

Az állat motívumokkal ellátott tapétákon nemcsak a háziállatok, hanem az erdőben élő vadállatok, az afrikai bush vagy a víz alatti világ is megjelennek. A falon tigrisek és oroszlánok, medvék, majmok, bálnák, baglyok, lovak, madarak vagy lepkék lehetnek. Az állatvilág által inspirált tapéták egy kis természetet, de drámát, játékosságot vagy érzékiséget hozhat a helyiségbe. Aranyos vagy lélegzetelállító állati matricák segítenek a belső teret kellemesebbé és díszesebbé tenni. Keltse életre otthonát originális motívumokkal, melyek minden állatbarátnak megfelelőek. Stílusos fali matricák felelevenítik a helyiséget, és lehetőséget adnak arra, hogy kicsit közelebb legyenek a természethez.

Tapéták nemcsak gyerekszobába

Az állat motívum az egyik legnépszerűbb választás a gyerekszoba berendezéséhez. A 600 dpi-s felbontású digitális nyomtatási minőségnek köszönhetően az élénk színek optikailag hatnak, ami beragyogja a belteret. A fotótapéták állat motívummal más helyiségekbe is alkalmasak, mint például a nappali, a hálószoba vagy a hall. Ráadásul nemcsak a falra lehet alkalmazni, de további felületekre is, mint például az ablakok vagy ajtók.

Hogyan néz ki az állatos fotótapéta?

A fotótapéta 50 cm széles sávok alkotják, fel van tekerve és gyárilag vastag kartonba csomagolva a biztonságos szállítás érdekében. A kartontubus használati utasítással rendelkezik a ragasztáshoz. Az összes tapéta a kínálatunkból bizotnságos anyagból készült, alkalmas a gyerekszobákba is.

A tapéta könnyen ragasztható

A fotótapéta 50 cm széles sávok alkotják. Ökológiai és biztonságos. A biztonságos anyagokat kihasználva hálószobákba és gyermekszobákba ajánljuk tapétáinkat.

Bizotnságos csomagolás

A fotótapéta fel van tekerve és gyárilag vastag kartonba / tubusba csomagolva a biztonságos szállítás érdekében. Mindegyik fotótapéta kartontubus használati utasítással rendelkezik a ragasztáshoz.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.