Kínálunk vlies tapétákat is, amelyeknek a gyártása Németországban van, amelyek rendkívül tartósak, amit például a gyermekszobákban fog értékelni. Meleg szigetelőréteget képezve és engedi a falakat lélegezni. Válaszhat vinyl tapétákból is, amelyeknek az alapja a nem szőtt szálas anyag. Ez a fajta anyag ellenáll a deformációnak és a tágulásnak, és elfedheti a fal egyenetlenségeit. Mindkét típusú tapétát könnyű alkalmazni a falra. Több információ

Fotótapéta - Unicorn

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
18 300 Ft -tól

Fotótapéta - Lovakat

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 5 napon belül
17 100 Ft -tól

Tapéták falra állat mintával

Az állat motívumokkal ellátott tapétákon nemcsak a háziállatok, hanem az erdőben élő vadállatok, az afrikai bush vagy a víz alatti világ is megjelennek. A falon tigrisek és oroszlánok, medvék, majmok, bálnák, baglyok, lovak, madarak vagy lepkék lehetnek. Az állatvilág által inspirált tapéták egy kis természetet, de drámát, játékosságot vagy érzékiséget hozhat a helyiségbe. Aranyos vagy lélegzetelállító állati matricák segítenek a belső teret kellemesebbé és díszesebbé tenni. Keltse életre otthonát originális motívumokkal, melyek minden állatbarátnak megfelelőek. Stílusos fali matricák felelevenítik a helyiséget, és lehetőséget adnak arra, hogy kicsit közelebb legyenek a természethez.

Tapéták nemcsak gyerekszobába

Az állat motívum az egyik legnépszerűbb választás a gyerekszoba berendezéséhez. A 600 dpi-s felbontású digitális nyomtatási minőségnek köszönhetően az élénk színek optikailag hatnak, ami beragyogja a belteret. A fotótapéták állat motívummal más helyiségekbe is alkalmasak, mint például a nappali, a hálószoba vagy a hall. Ráadásul nemcsak a falra lehet alkalmazni, de további felületekre is, mint például az ablakok vagy ajtók.

Hogyan néz ki az állatos fotótapéta?

A fotótapéta 50 cm széles sávok alkotják, fel van tekerve és gyárilag vastag kartonba csomagolva a biztonságos szállítás érdekében. A kartontubus használati utasítással rendelkezik a ragasztáshoz. Az összes tapéta a kínálatunkból bizotnságos anyagból készült, alkalmas a gyerekszobákba is.

A tapéta könnyen ragasztható

A fotótapéta 50 cm széles sávok alkotják. Ökológiai és biztonságos. A biztonságos anyagokat kihasználva hálószobákba és gyermekszobákba ajánljuk tapétáinkat.

Bizotnságos csomagolás

A fotótapéta fel van tekerve és gyárilag vastag kartonba / tubusba csomagolva a biztonságos szállítás érdekében. Mindegyik fotótapéta kartontubus használati utasítással rendelkezik a ragasztáshoz.