Akciós ár Ragasztó INGYEN Gyors információ
Fotótapéta - Vintage garden

Fotótapéta - Vintage garden

A csillagok száma 5 of 5
Skladem u dodavatele
-tól 15 900 Ft 16 800 Ft

A retro tapéták stílusosak

A retro stílus előnye a sokoldalúság. Retro visszatér a múltból a jelenbe, mint kivételesen ízléses divat. Míg a modern stílust megunhatja, a retro halhatatlan, és karakteressé teszi a belső teret.

Papír, vlies vagy vinyl retro tapéták?

A papír tapéták elsősorban régebben egy nagyon népszerű tapéta típus. Megvan a varázsuk és megfizethetőek. A vlies és a vinyl tapéta szintén gyakori választás.

Vlies tapéták falra

A vlies tapéták minden felületre alkalmasak, még olyan falra is, amin repedések vannak, és a puha fából készült lemezekre is. Magas levegő- és vízgőzáteresztő képességük van, nem gyúlékonyak. Az előnyük egy száraz ragasztási módszer, így a hibákat a ragasztás során lehet korrigálni.

Vinyl tapéták falra

A vinyl tapéták kiváló választás görbe vagy megrepedezett falakra, és rendkívül nedves helyiségekbe, például fürdőszobában is alkalmazhatók. Ezek jól szigeteltek és karcállóak. Ráadásul lemoshatóak.

Csíkok, ornamentumok, és további retro tapéták

A retro tapéták kínálata széles, nagyon népszerűek a csíkok és sávok, kastély ornamentumok, absztrakt és geometriai alakzatok és további képek. Választhat a finom és nem feltűnő mintáktól egészen a feltűnő domináns tapétákig.

A retro tapéták univerzális felhasználása

A tapéták minden helyiségben alkalmazhatók, a fürdőszobában, konyhában, hallban vagy a gyerekszobában is alkalmazhatók. Mivel 100% egészségre ártalmatlan és szagtalan, biztonságosan alkalmazhatja őket az gyerekszobában is.

A beltér változtatása retro tapéta segítségével

A retro tapétákon kívül nagyon népszerűek a 3D tapéták vagy tapéták különböző anyagok utánzatával is. A gyerekekeit megörvendeztetheti és a gyerekszobába is beszerezhet tapétát. Megváltoztathatja a dolgozószobát gyerkszobává, ha kisbabáról, ha tizenévesről is van szó.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.