SÉRÜLT CSOMAG

Ha észreveszi, hogy a csomag sérült, vegye át, de nyissa ki azt a futár jelenlétében, hogy együtt ki tudják tölteni a reklamációs űrlapot. 7 munkanapon belül további költségek nélkül új árut küldünk Önnek vagy visszautaljuk az összeget. Ha a futár távozása után talál sérülést a csomagon, sajnos a szállítás során történt sérülés és reklamáció nem fogadható el.

TERMÉK HIBÁJA

Ha a csomag kézbesítése után észreveszi, hogy a nyomtatás műszaki hibás vagy a termék nem megfelelő méretű, nem megfelelő anyagú vagy a készlet hiányos, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot a info@glixdeco.hu címen. Ha a hiba a mi oldalunkon történt, 7 napon belül új terméket küldünk saját költségünkre. A számítógépes monitorok színfelbontásából adódó színkülönbségek nem tekinthetők technikai hibának.

VISSZATÉRÍTÉS

Minden megrendelést individuálisan kezelünk, és megteszünk mindent vevőink maximális elégedettségéért. Ha azonban nem felelünk meg az Ön elvárásainak, a megrendelt árut a kézbesítéstől számított 30 napon belül visszaküldheti bármilyen ok megadása nélkül. Az áru visszaküldése csak akkor lehetséges, ha a csomag teljes tartalmát sérülésmentes csomagolásban kerül visszaküldésre.

A termék visszaküldésénél három lehetőségből választhat:

  1. Elküldjük az Ön kérésének megfelelően a javított megrendelést.
  2. Új megrendelést küldünk Önnek ugyanolyan áron.
  3. 14 munkanapon belül visszautaljuk az összeget az Ön számlaszámára.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.