Paraván - Pebbles

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 10 napon belül
36 800 Ft -tól
Paravánok

Paravánok és válaszfalak

A paravánok magas minőségű kivitelezésben és luxusos dizájnnal térnek vissza. Korábban otthonaink és munkahelyeink kedvenc alkotóelemei voltak. Ez a trend most visszatér és a paravánok közkedvelt díszekké és praktikus ségedekké válnak az otthonokban, házakban és lakásokban egyaránt. 

Fa paravánok minőségi vlies vászonnal

Minden paraván szerkezete 3 cm vastag tömör fa keretből áll. Az egyes részeket fém ajtópántok kötik össze a könnyű összecsukás érdekében. A paravánok különböző motívumokkal kaphatóak, melyeket a gyártók vlies vászonra nyomtatnak Full HD minőségben. A paravánok éleit szatén szalag védi a sérülésektől és a padló összekaparását praktikus kis lábak előzik meg.

A paravánok és válaszfalak remekül elválasztják a teret

A paravánok és válaszfalak nem csupán a tér elválasztására szolgálnak, hanem egyben stílusos kiegészítőkké válnak. A magán szféra védelmezőjeként működnek, helyettesítik a költségesen épített közfalakat és kiemelik a beltér teljes dizánját. A válaszfal segítségével elegánsan elválaszthatja a teret a gyerekszobában, a nagy lakásban vagy például mögé rejtheti a ruhaszárítót. A paravánok lakások, házak, éttermek és irodák belterébe egyaránt alkalmasak.

Különböző motívumok és minták a paravánokon

A paravánok és válaszfalak különböző motívumokkal kaphatóak és a választék olyan széleskörű, hogy valóban mindenki tud választani. Egy luxusos paraván minden beltér időfeletti dísze. A mi paravánjainkkal beltere valóban csodás lesz.