Paravánok és válaszfalak

A paravánok magas minőségű kivitelezésben és luxusos dizájnnal térnek vissza. Korábban otthonaink és munkahelyeink kedvenc alkotóelemei voltak. Ez a trend most visszatér és a paravánok közkedvelt díszekké és praktikus ségedekké válnak az otthonokban, házakban és lakásokban egyaránt. 

Fa paravánok minőségi vlies vászonnal

Minden paraván szerkezete 3 cm vastag tömör fa keretből áll. Az egyes részeket fém ajtópántok kötik össze a könnyű összecsukás érdekében. A paravánok különböző motívumokkal kaphatóak, melyeket a gyártók vlies vászonra nyomtatnak Full HD minőségben. A paravánok éleit szatén szalag védi a sérülésektől és a padló összekaparását praktikus kis lábak előzik meg.

A paravánok és válaszfalak remekül elválasztják a teret

A paravánok és válaszfalak nem csupán a tér elválasztására szolgálnak, hanem egyben stílusos kiegészítőkké válnak. A magán szféra védelmezőjeként működnek, helyettesítik a költségesen épített közfalakat és kiemelik a beltér teljes dizánját. A válaszfal segítségével elegánsan elválaszthatja a teret a gyerekszobában, a nagy lakásban vagy például mögé rejtheti a ruhaszárítót. A paravánok lakások, házak, éttermek és irodák belterébe egyaránt alkalmasak.

Különböző motívumok és minták a paravánokon

A paravánok és válaszfalak különböző motívumokkal kaphatóak és a választék olyan széleskörű, hogy valóban mindenki tud választani. Egy luxusos paraván minden beltér időfeletti dísze. A mi paravánjainkkal beltere valóban csodás lesz.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.