A "The Right Key for The Right Door - üvegkép" üvegkép egy nagyszerű ötlet a belső tér modern berendezésére. Ideális az eredeti megoldásokhoz és érdekes alternatívája a hagyományos fali dekorációknak, mint pl. az üveglapok vagy a dekoratív konyhai üvegek. Az akrilüvegre történő nyomtatás a színtelítettség révén felhívja magára a figyelmet és megszépíti a reprezentatív helyiségeket. Az akrilüveg képek könnyűek, könnyen tisztíthatóak és ellenállnak a nedvességnek, aminek köszönhetően alkalmasak a nappaliba, a hálószobába, a fürdőszobába vagy a teraszra. A fényáteresztésnek köszönhetően az üvegkép csodálatos 3D hatású. Több

Gyártó: Bimago Termékkód: PBA2-Acrylglasbild393

33 100 Ft ÁFA-val
Eredeti ár 38 900 Ft, Spóroljon 15% (5 800 Ft)
Válassza ki a pontos terméket.
A variáns nem létezik

ks

Hasonló termékek

 

üvegkép üvegkép

Az üvegen lévő képekmegtartják a klasszikus üvegnyomtatás minden előnyét, a hiányosságai - a nagy súly és a törékenység nélkül. Kivételesen kitűnő belsőépítészeti anyagból, polimetil-metakrilátból készülnek. Ez a polimer, amelyet általában akrilüvegnek vagy plexiüvegnek neveznek, a hagyományos üveghez hasonlóan színtelen és merev. Csakúgy, mint az üveg, nem változtatja meg a színét az UV sugárzás hatása alatt, és nagyon magas fényáteresztő képességgel rendelkezik (több mint 90%). Az üveggel ellentétben a felével könnyebb és határozottan tartósabb és rugalmasabb.

A plexiüvegen levő kép háromdimenziós mélységet és finom fényességet biztosít. Az akrilüveg nyomtatás kiváló választás azok számára, akik szeretik a gyakorlati megoldásokat.

Nagy ellenállóképesség
Az akrilüveg sokkal jobban ellenáll a sérüléseknek, mint a hagyományos üveg és nem deformálódik.

Nagy fényáteresztés
Az akril nagy átlátszósága fényes felületet és nagyobb színintenzitást biztosít.

Biztonságos a gyermekek számára
Törhetetlen anyagból készült

Sima felület
Az akrilüveg felülete sima marad és karcálló.

A kép felfüggesztése
Hihetetlenül egyszerű és csak néhány percet vesz igénybe, a kép hátulján található láthatatlan kampóknak köszönhetően. A felfüggesztésre szolgáló elemek a készlet tartozékai. A kép hátoldalán alátétek is vannak, amelyek stabilizáló és védő funkciót töltenek be.

Könnyebb, mint az üveg
Az akrilüveg 50% -kal könnyebb, mint a hagyományos üveg.

Utólagos UV-védelem
A felhasznált színek ellenállnak a sugárzásnak.

Paraméterek

Kategóriák Képek, Üvegképek
Szín FehérSzürkeBarnaBézs
Motívumok ház, csillagok, kulcsok, virágok, feliratok, vintage, csendélet, angolul
Anyag Akril üveg
Méret (szélesség x magasság) 100x50 cm, 200x100 cm
Kép típusa kilenc rész
Felület Fényes, Sima
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a GLS, trans-o-flex, DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.