star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 (3)A csillagok száma 4 of 5

A Styler márkájú “Sunset Meadow” üvegkép remek ötlet a beltér modern berendezéséhez. Ideálisan passzol az egyedi megoldásokhoz és egyben érdekes alternatíva a hagyományos felfüggeszthető díszekhez, mint pl. az üveg panelek vagy dekorációs üveg a konyhába. Az akrilüvegre nyomtatott kép a telt színeknek köszönhetően kelti fel a figyelmet és szebbé teszi a reprezentatív helyiségeket. Az üvegképek könnyűek, könnyű tisztítani őket és ellenállóak a víz ellen, ezért a nappaliba, hálószobába, fürdőszobába vagy a teraszra is egyaránt alkalmasak. Az üvegkép fényáteresztő tulajdonságának köszönhetően kiváló 3D hatást kelt. Több

Gyártó: Styler Termékkód: PEX253

A termék nem szerepel a kínálatban

Helyettesítő termék

Gyors információ
Üvegkép - Styler Nature

Üvegkép - Styler Nature

A csillagok száma 5 of 5
Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 14 napon belül
17 500 Ft 19 400 Ft

Hasonló termékek

Styler logo

 

A Styler képek, tükrök és egyéb lakásdekorációk jelentős gyártója. A termékek magas minőségének köszönhetően az EU legnagyobb gyártói közé tartozik és a Home and Garden kategória legnagyobb üzletláncának kizárólagos beszállítója. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk ennek a márkának az első online partnere és hogy bemutathatjuk ezeket a termékeket az interneten.

Paraméterek

Kategóriák Képek, Üvegképek
Szín NarancssárgaZöldtöbbszínű
Motívumok virágok, tenger, növények, nap, naplemente
Anyag Akril üveg
Méret (szélesség x magasság) 125x50 cm
Kép típusa egyrészes
Felület Fényes, Sima
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a GLS, trans-o-flex, DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.