Újdonságok

Semmi sem kiválóbb, mint mikor a praktikusság találkozik a gyönyörű dísszel. Ennek eredménye ez a stílusos “Coffee | 20x60 cm” óra, amely az otthoni dekorációkat újabb szintre emeli. Az unalmas és egyszerű óráknak már lejárt az ideje. Az üvegnek köszönhetően könnyebb karbantartani az órát – elég időnként megtörölni száraz ruhával vagy portörlővel. Az 1xAA elem nem része a csomagolásnak. Több

Gyártó: Styler Termékkód: BH002

12 200 Ft ÁFA-val
Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 5 napon belül
ks

Hasonló termékek

Styler logo

 

A Styler képek, tükrök és egyéb lakásdekorációk jelentős gyártója. A termékek magas minőségének köszönhetően az EU legnagyobb gyártói közé tartozik és a Home and Garden kategória legnagyobb üzletláncának kizárólagos beszállítója. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk ennek a márkának az első online partnere és hogy bemutathatjuk ezeket a termékeket az interneten.

Paraméterek

Kategóriák Dekorációk, Órák, Üveg órák
Szín FehérFeketeSzürkeBarnaBézsKrémszín
Motívumok óra, kávé, feliratok
Anyag Akril üveg, Fém
Méret (szélesség x magasság) 20x60 cm
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a GLS, trans-o-flex, DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.

Méretre szabott dekoráció

Méretre szabott dekoráció

Elkészíthetjük a vászonképet, fotótapétát vagy falmatricát az Ön által megadott információ szerint vagy az Ön fényképét felhasználva.