Parafa tábla - The World at Your Fingertips

(1)

A “The World at Your Fingertips" faliújság egy termék azok számára, akik eredeti dekorációt keresnek falra. Természetes anyagának és érdekes mintájának köszönhetően ez az egyszerű parafából készült faliújság egy stílusos kiegészítővé válik, amelyet különböző módon felhasználhat. A parafán a képeket rögzítheti térképtűvel, megjelölheti a térképen a már meglátogatott helyeket vagy jegyzeteket tűzhet ki. A "The World at Your Fingertips - parafa tábla" faliújság sokkal könnyebb, mint a hagyományos fali díszítések. Ennek köszönhetően a dekoratív parafa faliújságok bárhová felfüggeszthetők a lakásában vagy az irodájában. A nyomtatással ellátott vásznat parafa lapra viszik fel. Ennek köszönhetően a nyomtatást erős színek jellemzik és még a legfinomabb részleteket is rögzíti. Tűzzön fel rá térképtűket vagy jegyzeteket és hozzon létre egy egyéni dizájnt a falán! Több >>
Gyártó: Bimago. Termékkód: PBA2-Pinnwand167 Kategóriák: Világtérkép faliújságon, európa térképe, az élet fája

15 900 Ft ÁFA-val

Válassza ki a pontos terméket.

ks

Hasonló termékek 11

Benefity obrazu

A dekoratív faliújságok kiváló minőségű és luxus dekorációi az Ön belső terének. Egy sor nagyon érdekes motívumot kínálunk, amelyek vonzóbbá és meghittebbé teszik otthonát és irodáját. A faliújságok gyakorlati felhasználása is lehetséges.

A nyomtatott oldalú faliújságot nem kell később bekeretezni, ezért máris készen áll a felfüggesztésre. Felhasználhatja olyan helyek megjelölésére, amelyeket meg szeretne látogatni, vagy egy kirándulási fénykép kitűzésére.

Paraméterek

Kategóriák
Dekoratív faliújságok
Szín
Barna Bézs
Motívumok
fa, kontinensek, térkép, világ
Méret (szélesség x magasság)
60x40 cm, 90x60 cm, 120x80 cm
Kép típusa
egyrészes
Rám
blindrám standard