A “The World at Your Fingertips" faliújság egy termék azok számára, akik eredeti dekorációt keresnek falra. Természetes anyagának és érdekes mintájának köszönhetően ez az egyszerű parafából készült faliújság egy stílusos kiegészítővé válik, amelyet különböző módon felhasználhat. A parafán a képeket rögzítheti térképtűvel, megjelölheti a térképen a már meglátogatott helyeket vagy jegyzeteket tűzhet ki. A "The World at Your Fingertips - parafa tábla" faliújság sokkal könnyebb, mint a hagyományos fali díszítések. Ennek köszönhetően a dekoratív parafa faliújságok bárhová felfüggeszthetők a lakásában vagy az irodájában. A nyomtatással ellátott vásznat parafa lapra viszik fel. Ennek köszönhetően a nyomtatást erős színek jellemzik és még a legfinomabb részleteket is rögzíti. Tűzzön fel rá térképtűket vagy jegyzeteket és hozzon létre egy egyéni dizájnt a falán! Több

Gyártó: Bimago Termékkód: PBA2-Pinnwand167

14 300 Ft ÁFA-val
Eredeti ár 16 800 Ft, Spóroljon 15% (2 500 Ft)
Válassza ki a pontos terméket.
A variáns nem létezik

ks

Hasonló termékek

Benefity obrazu

A dekoratív faliújságok kiváló minőségű és luxus dekorációi az Ön belső terének. Egy sor nagyon érdekes motívumot kínálunk, amelyek vonzóbbá és meghittebbé teszik otthonát és irodáját. A faliújságok gyakorlati felhasználása is lehetséges.

A nyomtatott oldalú faliújságot nem kell később bekeretezni, ezért máris készen áll a felfüggesztésre. Felhasználhatja olyan helyek megjelölésére, amelyeket meg szeretne látogatni, vagy egy kirándulási fénykép kitűzésére.

Paraméterek

Kategóriák Dekoratív faliújságok
Szín BarnaBézs
Motívumok fa, kontinensek, térkép, világ
Méret (szélesség x magasság) 60x40 cm, 90x60 cm, 120x80 cm
Kép típusa egyrészes
Rám klasszikus fakeret
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a GLS, trans-o-flex, DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.