Engedje szabadjára a fantáziáját és szépítse meg bármelyik helyiségét egy gyönyörű képpel. A "Majestic Trees - vászonkép" kép vásznon gyönyörűen kiegészíti belső terét. A képeket a vászonra nyomtatva a legújabb digitális UV-technológiájával készítjük. A vásznat (canvas) ezután a blindrámához rögzítjük. A nem szőtt vászon az oldalain is nyomtatott és a kép hátoldalán rögzített, ami plasztikus hatást hoz létre. Több

Gyártó: Bimago Termékkód: PBA2-N4419

15 400 Ft ÁFA-val
Eredeti ár 18 100 Ft, Spóroljon 15% (2 700 Ft)
Válassza ki a pontos terméket.
A variáns nem létezik

ks

Hasonló termékek

Benefit képek

A képek vásznon belterének kiváló minőségű luxus díszítései. Egy sor nagyon érdekes motívumot kínálunk, amelyek szebbé és meghittebbé teszik otthonát és irodáját. A képek vásznon illeni fognak beltereikbe. Nálunk a fali képekből tényleg mindenki tud választani.

A nyomtatott oldalú képeket már nem szükséges rámáztatni, ezért azonnal készen állnak a felfüggesztésre. A nagy felbontású nyomtatással kombinált különleges nem szőtt vászon ideális képélességet és színtelítettséget biztosít.

Paraméterek

Kategóriák Képek, Vászonra festett képek
Szín PirosZöldtöbbszínű
Motívumok táj, tájfestmény, erdő, levelek, növények, nap, fák, természet
Anyag Pamutvászon, Tömör fenyő keret
Méret (szélesség x magasság) 120x40 cm, 135x45 cm
Kép típusa egyrészes
Rám fakeret 3D
Felület Lágy szerkezetű, Közepesen matt

recenzió

star 1 star 2 star 3 star 4 star 5 A csillagok száma 4 of 5

Plátno, kvalita a obraz jako takový je skvělý. Strašně dlouho jsme hledali obraz lesa, na kterém nebude sytě dobarvovaná zelená, ale bude to působit o ...több

Brali jsme největší rozměr obrazu a přesto je pro nás poměrně malý. Myslím, že by si zasloužil, aby ho výrobce nabízel ještě ve větších formátech. több

Segítségére volt ez a recenzió? Igen(0) Nem(0)

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a GLS, trans-o-flex, DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.