Akciós ár Ragasztó INGYEN

A Colourful Hummingbirds (Green)fotótapéta tartós, víz- és karcálló. A tapétát öntapadós vagy klasszikus (tapétaragasztóval ragasztott) változatban választhatja. Ezt a tapétát bármilyen helyiségbe, akár a konyhába is ragaszthatja. A gyapjú tapéta előnye a félig matt felület, amely lehetővé teszi a fal apró hibáinak elfedését. A Colourful Hummingbirds (Green)tapéta hőszigetelő réteget is létrehoz, és lehetővé teszi a falak számára, hogy lélegezzenek. Ezért alkalmas asztmások számára. A vízálló nyomtatás nagyon tartós, a tapéta évekig úgy fog kinézni, mintha új lenne. Egy inspiráló motívummal ellátott fotótapéta nagyszerű dísze lesz bármelyik helyiségnek. Több

Gyártó: Bimago Termékkód: PBA2-SFT1560

18 100 Ft ÁFA-val
Válassza ki a pontos terméket.
A variáns nem létezik

Hasonló termékek

Öntapadós tapéta motívumot választhat öntapadós tapéta formájában, amely tökéletesen tapad a sima felületekre. Egy szabályos vakolt falhoz válassza a Colourful Hummingbirds (Green)fotótapéta hullámos változatát. A gyapjútapétát ragasztóval ragasztják a falra. A ragasztót a tapétával együtt ingyenesen megkapja. Tapétaragasztó készlettel felhordja a falra, és a megszáradt fotótapétát a falra ragasztja. Egyszerű.

Öntapadós fotó tapéta Colourful Hummingbirds (Green)

Olyan tapétát keres, amelyet könnyen felragaszthat a falra anélkül, hogy ragasztószerszámokat kellene vásárolnia? Öntapadós fotótapétáink nagyszerű megoldást jelentenek mindazok számára, akik minimális erőfeszítéssel, egyszerűen szeretnék átalakítani otthonuk, irodájuk, szalonjuk vagy akár bútoraik belső terét. 

Az öntapadós Colourful Hummingbirds (Green) tapétát saját maga ragaszthatja a falakra, furnérozott bútorokra, válaszfalakra (paravánokra), bárpultra, konyhába, ajtókra vagy akár dekorációkra. Gyorsan és egyszerűen átalakíthatja belső terét egy teljesen új térré. A megfelelő fotótapéta nagyobb tér benyomását keltheti, vagy felújítás esetén teljesen új külsőt adhat.

A Colourful Hummingbirds (Green) öntapadós fotótapéta élénk színekkel rendelkezik, és ellenáll a víznek és a napnak.

A Colourful Hummingbirds (Green) öntapadós fotótapéta a legmagasabb minőségű technológiával, akár 600 dpi felbontású HD felbontással készül, ami a színeket élénk, a részleteket pedig kifejezővé teszi, függetlenül a fotótapéta méretétől. A nyomtatás egy öntapadós, matt felületű fóliára kerül. Az anyag és maga a nyomtatás ezért víz- és UV-álló, így a színek még hosszabb napsugárzás után sem fakulnak ki. 

Hogyan kell ragasztani öntapadós tapéta Colourful Hummingbirds (Green) a falon

Tapétázás előtt győződjön meg arról, hogy a felület (fal, bútor) tiszta, zsírtalanított, egyenetlenségektől, portól, festékmaradványoktól stb. mentes. Fokozatosan húzza le a védőfóliát a tetejéről, amely alatt egy speciális ragasztóanyag található. Ragasztás közben folyamatosan távolítsa el az esetlegesen keletkező légbuborékokat. Gyorsan és egyszerűen felragasztható a fotó háttérkép. A szétszerelés ugyanilyen egyszerű! Egyszerűen csak óvatosan húzza le a tapétát. Természetesen a tapéta tapadása csökken, ha újra felragasztják.

Klasszikus gyapjú fotó tapéta Colourful Hummingbirds (Green)

Könnyen ragasztható tapéta - a fotótapéta 50 cm széles csíkokból áll, és az eredeti ragasztónak köszönhetően, amelyet csak a falra kell felvinni, mindössze 30 perc alatt felragasztható. (ragasztóval együtt).

Ökológiai és biztonságos anyagok, amelyeknek köszönhetően a tapéta akár hálószobákban és gyermekszobákban is felragasztható.

Klasszikus betonkocka tapéta évekig tart

A gyapjú tapéta digitális nyomtatási minőségben, 600 dpi felbontással, egyedi technológiával és élénk színekkel készül. Ennek hatására a gyapjúfotó tapéta kitölti és vizuálisan megnöveli a belső teret. Az UV-védelem biztosítja a színtartóságot még közvetlen napfénynek kitéve is.

A Colourful Hummingbirds (Green) tapétát saját kezűleg is felragaszthatja a falra.

A telepítés mellett a szétszerelés is egyszerű! Olvassa el a hullámos tapéta felhelyezésének részletes, lépésről-lépésre történő útmutatóját.

Samolepící fototapety

A Colourful Hummingbirds (Green) tapéta biztonságos anyagokból készült

A Colourful Hummingbirds (Green) fotótapéta biztonságos és szagtalan anyagokból készült. Ezért bármilyen helyiségbe, akár hálószobába vagy gyerekszobába is alkalmas.

A háttérképeket biztonságosan csomagolva küldjük

A fotótapétát 50 cm széles tekercsben küldjük, amelyet külön kell levágni. Minden tekercset védőfóliába, majd kartondobozba csomagolnak.

A fotó háttérképek sokoldalú dekoráció

Különböző formatervezési megoldásokat kínálunk, amelyek a modern stílus kedvelőinek és a hagyománytisztelőknek egyaránt tetszeni fognak. 

Paraméterek

Kategóriák Fotótapéták, Fotótapéta falra, Samolepící tapety
Szín FehérTürkizVilágoszöldTöbbszínű
Motívumok 3D, absztrakt, madarak, csillogás, állatok
Anyag Nem szőtt tapéta, Samolepící tapeta
Méret (szélesség x magasság) 200x140 cm, 250x175 cm, 300x210 cm, 350x270 cm, 400x280 cm, 147x105 cm, 196x140 cm, 245x175 cm, 294x210 cm, 343x245 cm, 392x280 cm, 441x315 cm, 98x70 cm
Felület Sima, Közepesen matt
Tapéta változata Nem szőtt fotótapéta, Öntapadó fotótapéta
Rozměry (šířkaxvýška) 150x105 cm, 200x140 cm, 250x175 cm, 300x210 cm, 350x245 cm, 400x280 cm, 100x70 cm, 350x245cm

Cikkek

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.