Prémium minőségű, originális kidolgozás és motívum, amely jelenleg a belsőépítészet világában dominál. Mindez jellemzi a nagyszerű "You Are The Gin” CARO képet. Teremtsen olyan otthonos hangulatot, amelyben Ön is, és mindenki más jól érzi magát és tele lesz pozitív energiával. Több

Gyártó: CARO Termékkód: 7844-V

2 600 Ft ÁFA-val
Eredeti ár 5 100 Ft, Spóroljon 49% (2 500 Ft)
A variáns nem létezik
Raktáron - A 15:00-ig leadott megrendeléseket a következő munkanapon postázzuk el
ks
Méret (szélesség x magasság) Elérhetőség Ár ÁFA-val Mennyiség
Deco Panel - You Are The Gin - Méret (szélesség x magasság): 30x30 cm 30x30 cm Raktáron 2 600 Ft
Caro logo
A CARO olyan kreatív emberek csoportja, akik mintegy 25 évvel ezelőtt kezdték el művészi útjukat, és jelenleg az egyik legnagyobb dekoráció gyártó Európában. Prémium minőségű anyagokat használnak az összes dekoráció készítéséhez. A legújabb technológiának köszönhetően a minőséget a legmagasabb színvonalra emeleték.
Deco Panel - You Are The Gin 200g / m2 súlyú papírra van nyomtatva, amely az MDF kerethez rögzített farostlemezre van ragasztva.
A kép oldalai is nyoamtatva vannak, ami olyan plasztikus hatást eredményez, amely teljesen új megjelenést ad a belső térnek.
Ez a belsőépítészet klasszikus formája. Deco Panel - You Are The GinDeco Panel - You Are The Ginegy gyönyörű fali dekoráció, könnyen elhelyezhető egy polcon, vagy leteheti a padlóra, és nekitámaszthatja a falnak.

Paraméterek

Kategóriák Deco Panelek
Szín FehérFeketeSzürke
Motívumok fekete-fehér, idézet, feliratok, angol szöveg
Anyag HDF Deszka, MDF Keret 1,5 cm, Szatén papír 200g/m2
Kép típusa egyrészes
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.