Engedje szabadjára a fantáziáját és szépítse meg bármelyik helyiségét egy gyönyörű képpel. A "Bamboo has many faces - vászonkép" kép vásznon gyönyörűen kiegészíti belső terét. A képeket a vászonra nyomtatva a legújabb digitális UV-technológiájával készítjük. A vásznat (canvas) ezután a blindrámához rögzítjük. A nem szőtt vászon az oldalain is nyomtatott és a kép hátoldalán rögzített, ami plasztikus hatást hoz létre. Több

Gyártó: Bimago Termékkód: PBA2-N1604-DKX99

25 900 Ft ÁFA-val
Eredeti ár 27 900 Ft, Spóroljon 7% (2 000 Ft)
A variáns nem létezik
Raktáron a beszállítónál - Raktáron a beszállítónál - 5 munkanapon belül küldjü
ks
Méret (szélesség x magasság) Elérhetőség Ár ÁFA-val Mennyiség
Bamboo has many faces - vászonkép - Méret (szélesség x magasság): 120x80 cm 120x80 cm Raktáron a beszállítónál - Raktáron a beszállítónál - 5 munkanapon belül küldjü 25 900 Ft

Hasonló termékek

Benefit képek

A képek vásznon belterének kiváló minőségű luxus díszítései. Egy sor nagyon érdekes motívumot kínálunk, amelyek szebbé és meghittebbé teszik otthonát és irodáját. A képek vásznon illeni fognak beltereikbe. Nálunk a fali képekből tényleg mindenki tud választani.

A nyomtatott oldalú képeket már nem szükséges rámáztatni, ezért azonnal készen állnak a felfüggesztésre. A nagy felbontású nyomtatással kombinált különleges nem szőtt vászon ideális képélességet és színtelítettséget biztosít.

Paraméterek

Kategóriák Képek, Vászonra festett képek
Szín Zöld
Motívumok Ázsia, bambusz, feng shui, kelet, növények, Zen
Anyag Pamutvászon, Tömör fenyő keret
Méret (szélesség x magasság) 60x40 cm, 120x80 cm
Kép típusa šestidílný
Rám fakeret 3D
Felület Lágy szerkezetű, Közepesen matt
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.