Engedje szabadjára a fantáziáját és szépítse meg bármelyik helyiségét egy gyönyörű képpel. A "Amazing dream - vászonkép" kép vásznon gyönyörűen kiegészíti belső terét. A képeket a vászonra nyomtatva a legújabb digitális UV-technológiájával készítjük. A vásznat (canvas) ezután a blindrámához rögzítjük. A nem szőtt vászon az oldalain is nyomtatott és a kép hátoldalán rögzített, ami plasztikus hatást hoz létre. Több

Gyártó: Bimago Termékkód: PBA2-N3138-DKX99

27 800 Ft ÁFA-val
Eredeti ár 29 900 Ft, Spóroljon 7% (2 100 Ft)
A variáns nem létezik
Raktáron a beszállítónál - Raktáron a beszállítónál - 5 munkanapon belül küldjü
ks
Méret (szélesség x magasság) Elérhetőség Ár ÁFA-val Mennyiség
Amazing dream - vászonkép - Méret (szélesség x magasság): 200x100 cm 200x100 cm Raktáron a beszállítónál - Raktáron a beszállítónál - 5 munkanapon belül küldjü 27 800 Ft

Hasonló termékek

Benefit képek

A képek vásznon belterének kiváló minőségű luxus díszítései. Egy sor nagyon érdekes motívumot kínálunk, amelyek szebbé és meghittebbé teszik otthonát és irodáját. A képek vásznon illeni fognak beltereikbe. Nálunk a fali képekből tényleg mindenki tud választani.

A nyomtatott oldalú képeket már nem szükséges rámáztatni, ezért azonnal készen állnak a felfüggesztésre. A nagy felbontású nyomtatással kombinált különleges nem szőtt vászon ideális képélességet és színtelítettséget biztosít.

Paraméterek

Kategóriák Képek, Vászonra festett képek
Szín PirosTöbbszínű
Motívumok absztrakt, virágok, mangóliák, növények, természet
Anyag MDF Keret 1,5 cm, Nem szőtt vászon (Canvas)
Méret (szélesség x magasság) 100x50 cm, 200x100 cm
Kép típusa kilenc rész
Rám klasszikus fakeret
Felület Sima, Közepesen matt
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.