Matricák kapcsolóra

A kapcsolóra való matricák érdekes díszek a részletekre való összpontosítással. Széppé teheti velük gyermeke és saját helyiségeit is. A szépség a részletekben rejlik és épp a részletek teszik meghittebbé a lakást. Szerezzen magának örömet ezekkel a szerény kis matricákkal, amelyek kész csodákat tehetnek a szobájával. A kíváncsi macska vagy a szerencse elefánt dísze lehet a kapcsolójának. A sportolók, a mesekarakterek és a hírességek is a kapcsolók csendes őrei lehetnek. Az Ön mindenütt jelenlévő kapcsolói egy űrsikló kiinduló felületévé is válhatnak. Vegye az életet játékosan. Falmatricáink ezt lehetővé teszik az Ön számára.

Matricák kapcsolóra a legjobb minőségű anyagokból

A matricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki és teljesen ártalmatlanok. Ezenfelül előnye, hogy a gyerekszoba matricákat olcsón készítjük, mert közvetlenül saját gyártósorainkon nyomtatjuk és dolgozzuk fel őket.

A falmatricák ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. A gyerekek részére készült falmatricák nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Megrendelésnél minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.