A rendkívüli minőségű anyagok, a dizájn, a hagyományos és a kevésbé mindennapi minták egy pillanat alatt a hétköznapi lakást szép és stílusos otthonává alakítják. A tapéta már régóta nemcsak egyszerű falra ragasztott papír, a tapéta képes otthonosabbá változtatni a helyiséget. Több információ

Ragasztó INGYEN Gyors információ
Fotótapéta - Golden Dome

Fotótapéta - Golden Dome

Raktáron a beszállítónál - Raktáron a beszállítónál - 3 munkanapon belül küldjü
-tól 16 800 Ft 18 100 Ft
Akciós ár -50% Kiárusítás Ragasztó INGYEN Gyors információ
Fotótapéta - Golden Leaves

Fotótapéta - Golden Leaves

A csillagok száma 5 of 5
Raktáron
-tól 15 400 Ft 18 100 Ft

Luxus tapéták falra

Luxus tapétákat sok motívummal találhat. Nagyon népszerűek a csíkok és sávok, kastély ornamentumok, absztrakt tapéták és stílusos motívumok, beleértve a retro mintákat. A luxus tapéták széles választéka lehetővé teszi, hogy a belteret saját elképzelésének megfelelően alakítsa ki.

A luxus tapéták illenek a hálószobába, nappaliba, de a konyhába is

A luxus tapéták könnyen átalakíthatják a lakás vagy ház belsejét egy luxus otthonná. Változtassa meg a helyiségek hagyományos falát egy luxus rezidenciává anélkül, hogy befektetne a drága rekonstrukcióba!

Papír, vlies és vinyl luxus tapéták

Háromféle anyag közül választhat. A cellulóz szálas tapéták népszerűek, biztosítva a tartósságot, a hosszú élettartamot, a moshatóságot és a színtartósságot. Légáteresztőek, könnyen felragaszthatók és eltávolíthatók. Alkalmasak minden felületre, megrepedezett falakra is.

A vinyl tapétákat lehet a fürdőszobában is alkalmazni, mert vízhatlanok. Ráadásul javítják a görbe és repedezett falak kinézetét. Könnyen karbantartható, ezért alkalmas a gyerekszobákba is.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.