A rendkívüli minőségű anyagok, a dizájn, a hagyományos és a kevésbé mindennapi minták egy pillanat alatt a hétköznapi lakást szép és stílusos otthonává alakítják. A tapéta már régóta nemcsak egyszerű falra ragasztott papír, a tapéta képes otthonosabbá változtatni a helyiséget. Több információ

Luxus tapéták falra

Luxus tapétákat sok motívummal találhat. Nagyon népszerűek a csíkok és sávok, kastély ornamentumok, absztrakt tapéták és stílusos motívumok, beleértve a retro mintákat. A luxus tapéták széles választéka lehetővé teszi, hogy a belteret saját elképzelésének megfelelően alakítsa ki.

A luxus tapéták illenek a hálószobába, nappaliba, de a konyhába is

A luxus tapéták könnyen átalakíthatják a lakás vagy ház belsejét egy luxus otthonná. Változtassa meg a helyiségek hagyományos falát egy luxus rezidenciává anélkül, hogy befektetne a drága rekonstrukcióba!

Papír, vlies és vinyl luxus tapéták

Háromféle anyag közül választhat. A cellulóz szálas tapéták népszerűek, biztosítva a tartósságot, a hosszú élettartamot, a moshatóságot és a színtartósságot. Légáteresztőek, könnyen felragaszthatók és eltávolíthatók. Alkalmasak minden felületre, megrepedezett falakra is.

A vinyl tapétákat lehet a fürdőszobában is alkalmazni, mert vízhatlanok. Ráadásul javítják a görbe és repedezett falak kinézetét. Könnyen karbantartható, ezért alkalmas a gyerekszobákba is.