A vlies tapéta erős, mosható és lélegző. Tartós, ellenálló, ezért illik a konyhába, ahol aktívan főznek. A konyhában a tapéta ragasztása nagyon egyszerű, még a kezdő is megbirkózik vele. A vlies paéta ellenálló, tartós és színstabil. A vinyl tapéták vinylre van nyomtatva, durva matt bevonattal és tartós, nem szőtt szálas alappal. A vinyl tapéta elfedi a falak egyenlőtlenségeit és az UV nyomtatási technológia garantálja a legmagasabb színminőséget. A vinyl tapéta remekül illik a konyhába, mint dekoráció, a konyhaszekrény mögé. Több információ

Tapéták konyhába, mint dekoráció

A konyhai tapéták nagyszerű választás ahhoz, hogy felújítsák ezt a helyiséget. A konyhának elsődlegesen funkcionálisnak kell lennie, ezért gyakran nem könnyű ezt a helyet vonzóvá tenni. A konyhában azonban mindig van egy fal, ahol a tapéta jól mutathat.

Tapéta a konyhaszekrény mögé

A dekoratív és védő funkciót is teljesít a tapéta a konyhaszekrény mögött. Ide vinyl tapétát válasszon. Tartósabb és különösen jól mosható

Konyhai tapéták többszáz motívummal

Választhat a motívumok széles kínálatából: egy csésze forró kávé, szemes kávé, citrusfélék és egyéb lédús gyümölcsök, chili, koktélok, fűszerek és különféle zöldségek. Még a régebbi konyha is új megjelenést kap, egyszerűen és gyorsan!

Fotótapéták konyhába

Választhat egy nagyon népszerű megoldást , fotótapétát kő vagy tégla minta imitációjával. Ez a hagyományos dekoráció a luxus megjelenést ad a konyhának, amely modern, és illik olyan konyhába is, ahol a konyhaszekrény régebbi.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.