A vlies tapéta erős, mosható és lélegző. Tartós, ellenálló, ezért illik a konyhába, ahol aktívan főznek. A konyhában a tapéta ragasztása nagyon egyszerű, még a kezdő is megbirkózik vele. A vlies paéta ellenálló, tartós és színstabil. A vinyl tapéták vinylre van nyomtatva, durva matt bevonattal és tartós, nem szőtt szálas alappal. A vinyl tapéta elfedi a falak egyenlőtlenségeit és az UV nyomtatási technológia garantálja a legmagasabb színminőséget. A vinyl tapéta remekül illik a konyhába, mint dekoráció, a konyhaszekrény mögé. Több információ

Fotótapéta - Cups

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
18 300 Ft -tól

Tapéták konyhába, mint dekoráció

A konyhai tapéták nagyszerű választás ahhoz, hogy felújítsák ezt a helyiséget. A konyhának elsődlegesen funkcionálisnak kell lennie, ezért gyakran nem könnyű ezt a helyet vonzóvá tenni. A konyhában azonban mindig van egy fal, ahol a tapéta jól mutathat.

Tapéta a konyhaszekrény mögé

A dekoratív és védő funkciót is teljesít a tapéta a konyhaszekrény mögött. Ide vinyl tapétát válasszon. Tartósabb és különösen jól mosható

Konyhai tapéták többszáz motívummal

Választhat a motívumok széles kínálatából: egy csésze forró kávé, szemes kávé, citrusfélék és egyéb lédús gyümölcsök, chili, koktélok, fűszerek és különféle zöldségek. Még a régebbi konyha is új megjelenést kap, egyszerűen és gyorsan!

Fotótapéták konyhába

Választhat egy nagyon népszerű megoldást , fotótapétát kő vagy tégla minta imitációjával. Ez a hagyományos dekoráció a luxus megjelenést ad a konyhának, amely modern, és illik olyan konyhába is, ahol a konyhaszekrény régebbi.