Világszerte olyan festmény gyártókat keresünk, akik hangsúlyt fektetnek a modern technológiára, a minőségi kivitelezésre és a eredeti mintákra. Ezután szoros együttműködést alakítunk ki velük, ezért sok motívum kizárólag csak nálunk található meg.

Tudjuk, hogy a képekkel fel lehet dobni a belső teret. A vászonképek vagy kézzel festett festmények klasszikusak, az üvegfestmények a modern belső terekbe illenek, és a jelenlegi trend a több részből álló festmények. Sokféle feldolgozást és motívumot kínálunk.

 

Népszerű kategóriák képek

vászonképek_____üvegképek_____tájképek_____virágok_____absztrakt_____kézzel festett_____világtérkép_____fekete-fehér

Képek

A vászonképek tökéletes választás minden olyan belső térbe, ahol a modern művészet kitűnik. A keret hiánya és a kiváló minőségű nyomtatásnak köszönhetően, amely a kép oldalán is folytatódik, egy szemet gyönyörködtető dizájn kiegészítőt lesz az Öné. Az egész kép minősége visszatükröződik a vászon tartósságában, valamint a színekben is, amelyek nagy élességgel és UV-védelemmel rendelkeznek, így nem fakulnak.

Miért érdemes nálunk vásárolni

Festményeink kiváló minőségű és luxus dekorációs kiegészítői az Ön belső terének. Számos nagyon érdekes motívumot kínálunk, amelyek megszépítik és otthonossá teszik otthonát és irodáját. A virágok elegáns kiegészítői a helynek, a gyönyörű táj a természetet hozza otthonába, és az aranyos háziállatok élénkebbé a belső teret.

Gyerek képek

A gyerekek értékelik a vidám állatokat és a mesefigurákat. A mi vászonképeinkkel sétálhat a tengerparton, de magas hegyek között is. Vitorlázhat viharos tengeren, sétálhat csodálatos helyeken, gyönyörű városokban, vagy lecsúszhat a tejúton. Mindössze annyit kell tennie, hogy aszerint választ, ahová a szíve húzza. Vászonképeink beleillenek az Ön belső terébe. Nálunk igazán mindenki választ képet.

Modern képek nappaliba, konyhába éa hálószobába

A modern témájú képek bármelyik szobába (nappali, hálószoba, gyermekszoba) egy lakásba vagy házba alkalmasak Számos méret közül választhat, beleértve a több részből álló képeket is. A kiváló minőségű fénykép vlies vásznon garantálja a plasztikus hatását, és azt, hogy mindenki felfigyel rá. A lakás minden szobájának falát díszítse ki, és sokféle motívum, stílus és variáció széles választékának köszönhetően tegye ragyogóvá a szobát.

Absztrakt vászonképek, amelyek szebbé varázsolják otthonát

A modern absztrakt képek nem csak stílusos lakások tartozéka, megfelelő választással díszíthet majdnem minden belső teret. A leggyakoribb választás az absztrakt dizájn, a merész színektől a semleges szürke skáláig, de választhat a virág- és természetes motívumok közül is. Népszerűek olyan fizikai motívumok, mint a villámlás és a vihar, a füst, de szintén az érdekes anyagok részletes megvilágítása vagy művészi ecsetvonások.

 

Modern képek nappaliba, konyhába éa hálószobába