Produkty Objednavky Reklamace Ostatní dotazy

 

 

Az én rendelésem

Milyen a rendelésem státusza?

Ha a megrendelés kitöltésekor bejelölte az "Ügyfélfiók létrehozása" mezőt, akkor bejelentkezhet és követheti megrendelés állapotát ITT.

Ügyfélfiókot is létrehozhat. A rendelés állapotának nyomon követéséhez ugyanazt az e-mailt kell megadni, mint a megrendelés során. Ügyfélfiókot készíthet ITT

Hol tudom nyomon követni a csomagot?

Ha a megrendelést elküldtük, küldünk Önnek egy e-mailt a csomag számával és nyomonkövetési linket. A szállítmány számát az ügyfélfiókban is megtalálhatja. A csomagot nyomon követheti ITT.

Nevím číslo objednávky ani zásilky, jak mám postupovat?

Kérem töltse az űrlapot ITT. Mi nyomonkövetjük a szállítmányát, és a lehető legrövidebb időn belül küldünk Önnek információt - általában 1 órán belül válaszolunk.

 

Telefonos rendelés

Ha nincs rutinja az internetes vásárlásban, akkor telefonon is rendelhet árut. Kérjük, készítse el a megrendelni kívánt termék kódját és megnevezését - megtalálja a termékleírás végén.

Telefonszámunk a rendelések rögzítéséhez

+36 1 701 4555


Nem talált választ kérdésére? Jöjjön velünk chatelni! A jobb alsó sarokban kattintson a rózsaszín listára.

 

Produkty Objednavky Reklamace Ostatní dotazy

 

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.