Produkty Objednavky Reklamace Ostatní dotazy

 

Sérült csomagot kaptam. Mi a teendőm?

Ha észreveszi, hogy a szállítmány sérült, vegye át, de nyissa ki a futár jelenlétében, és írják meg a reklamációs jegyzőkönyvet. 7 munkanapon belül új árut küldünk Önnek díjmentesen, vagy visszatérítjük a pénzt. Ha a futár távozása után észleli a sérülést, sajnos a sérülés a csomagon és a reklamáció nem lesz elfogadva.A termék hibás. Mi a teendőm?

Ha a kézbesítés után észreveszi, hogy a nyomtatáson technikai hiba van, vagy a termék mérete rossz, rossz az anyaga vagy hiányos a készlet, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot a probléma megoldásához. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, és a következő lépéseket megbeszéljük. Amennyiben a mi hibánk, akkor 7 munkanapon belül új árut küldünk Önnek további díj nélkül.

A számítógépes monitorok színfelbontásából adódó színkülönbségek nem minősülnek technikai hibának.A termék nem tetszik. Visszaküldhetem?

Természetesen. Minden megrendelést egyénileg közelítünk meg, és szeretnénk, ha ügyfeleink elégedettek lennének. Ha azonban az áru nem felel meg az elvárásainak, a megrendelt árut a kézbesítéstől számított 30 napon belül visszaküldheti bármilyen ok nélkül. Az áru visszaküldése csak akkor lehetséges, ha a sérülésmentes a csomagolás és az összes kiegészítőt tartalmazza.

Az áru visszaküldése háromféle módon lehetséges:

  1. A kijavított rendelést az Ön utasításainak megfelelően elküldjük.

  2. Új rendelést küldünk ugyanazon az áron.

  3. Visszautaljuk a pénzt az Ön számlájára 14 napon belül.

 

A reklamálni kívánt árut a következő címre küldje:

Packeta Hungary Kft.

kod: 98801803
Ezred utca 2. B2/11 épület
Budapest 1044

 

Ha szeretné visszaküldeni az árut, kérem töltse ki az alábbi űrlapot

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.