Fotótapéta - Goal!

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
18 300 Ft -tól

Fotótapéta - Victory!

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
12 200 Ft -tól

Fotótapéta - Goal!

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
14 600 Ft -tól

Fotótapéta - Frontman

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
18 300 Ft -tól

Fotótapéta - Stadium

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
17 100 Ft -tól

Tapéták sport és zene

A falaknak egyediséget adó, stílusos fotótapéták hobbikat ábrázolnak. A tapéta-tervezők úgy döntöttek, hogy soha többé nem hagyják magukat kivonni a divatból, és teljesen új köntöst adnak nekik. Választhat a sok minta, a színek és a motívumok közül. Eleget tesznek az időtlenség és a modern tapéta követelményeinek. Próbáljon meg tapétával feléleszteni, például egy falat a nappaliban, hálószobában, dolgozószobában vagy akár az egész lakásban.

A kreativitásnak nincs határ szabva. Ha a gyors autókat, a labdarúgást vagy a zenét szereti, mindezt a tapétákkal felviheti a falra. Hozzon létre egy saját világot, ami érdekli Önt. Tapétáink segítségével mindent megmutathat, amit szeret és hogyan él. Adja meg a szobáinak az egyedi stílust.

A vlies tapéták ragasztóval vannak ragasztva. Minden szobába, még a konyhába és a fürdőszobába is fel lehet ragasztani. Bizonyos szigetelőréteget hoz létre és lehetővé teszi, hogy a falak lélegezzenek. A vinyl tapéták vinylre vannak nyomtatva, durva matt bevonattal és tartós, nem szőtt szálas alappal. A vinyl ellenáll a deformációnak és a tágulásnak, és átengedi a vízgőzöket is, így a beltér falai „lélegezhetnek”.

A vinyl fotótapéták ragasztása egyszerű: a ragasztót csak a falfelületre kell felkenni, ami csökkenti a tapéták károsodásának kockázatát és lehetővé teszi a finom korrigálást a felragasztásnál. Ez a fotótapéta elfedi a falak egyenlőtlenségeit és az UV nyomtatási technológia garantálja a legmagasabb színminőséget. Az összes vinyl tapéta megrendelhető öntapadó kivitelezésben is. Ez a speciális, vinyl fóliából készült, matt, öntapadó fotótapéta sima és durva falakra is alkalmas. Ez az anyag a vastagsága és az erős ragasztó miatt jól tapad a felülethez, és lehetővé teszi, hogy a fal szerkezete kitűnjön. Nagyon könnyű felragasztani a falra ragasztó használata nélkül.

Magas minőségű nyomtatás

A 600 dpi-s felbontású digitális nyomtatási minőségnek köszönhetően a vlies tapéta egységessé tesz és optikailag nagyít minden belső teret.

Könnyű alkalmazás

A fotótapéta 50 cm széles sávok alkotják.

Ökológiai és biztonságos

A biztonságos anyagokat kihasználva hálószobákba és gyermekszobákba ajánljuk tapétáinkat.

Biztonságos csomagolás

A fotótapéta fel van tekerve és gyárilag vastag kartonba / tubusba csomagolva a biztonságos szállítás érdekében. Mindegyik fotótapéta kartontubus használati utasítással rendelkezik a ragasztáshoz.