A tapéta egyszrű felragasztásával a szobának eredetiségét és stílust ad. Ha kisbabája van, ha iskolás gyereke, a gyerekszobába illő tapéták motívumai és variációi között óriási a választék. azon gondolkozik, hol helyezze el őket? Sok lehetőség van - egy ágy, egy íróasztal mögé, egy ablak mellé vagy egy ajtóra. A gyerek tapéta segítségével eltakarhat egy csúnya falat, vagy egy régi bútort felújíthat. A gyermekszobába válasszon vlies vagy vinyl tapétát. Előnyei közé tartozik a moshatóság, a színstabilitás és a hosszú élettartam. A vlies tapéta bármilyen anyagra ragasztható, és mennyire könnyű a ragasztása, és könnyű az eltávolítása, amit a gyerekszobában értékelni fog. Több információ

Akciós ár Ragasztó INGYEN Gyors információ
Fotótapéta - Overboard

Fotótapéta - Overboard

Skladem u dodavatele
-tól 8 500 Ft 9 000 Ft

Tapéták gyerekszobába

Felcsillanthatja gyermekei szemét tapétával! A színes és vidám gyermek tapéták nemcsak a falra, hanem a bútorokra, ajtókra vagy ablakokra is ragaszthatók, ezzel új életet lehelhetnek bele. A képzeletnek nincsenek határai.

A gyerek tapéták biztonságosak

A kivételesen magas színvonalú dizájn mellett a gyerek fotótapéták is biztonságosak és 100% -ban egészségre ártalmatlanok. A fotótapéták a gyerekeket megörvendeztetik és a gyerekszobát álomszerű királysággá alakítják át, amit a gyerekei azonnal beleszeretnek.

Állatok, graffity, Disney és további gyerek tapéták

A kedvelt gyerek motívumok közé tartoznak az olyan állatok, mint a lovak, továbbá a Disney mesék, csíkok és sávok, valamint a színes motívumok. Választhat a modern stílusokból, anyagok imitációjából, de az ízlésesen berendezett gyermekszobákból is.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.