A tapéta egyszrű felragasztásával a szobának eredetiségét és stílust ad. Ha kisbabája van, ha iskolás gyereke, a gyerekszobába illő tapéták motívumai és variációi között óriási a választék. azon gondolkozik, hol helyezze el őket? Sok lehetőség van - egy ágy, egy íróasztal mögé, egy ablak mellé vagy egy ajtóra. A gyerek tapéta segítségével eltakarhat egy csúnya falat, vagy egy régi bútort felújíthat. A gyermekszobába válasszon vlies vagy vinyl tapétát. Előnyei közé tartozik a moshatóság, a színstabilitás és a hosszú élettartam. A vlies tapéta bármilyen anyagra ragasztható, és mennyire könnyű a ragasztása, és könnyű az eltávolítása, amit a gyerekszobában értékelni fog.Több információ

Tapétá - Arthouse Fairy Dust

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 10 napon belül
10 900 Ft

Tapétá - Arthouse Frieze

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 10 napon belül
9 700 Ft -tól

Tapéták gyerekszobába

Felcsillanthatja gyermekei szemét tapétával! A színes és vidám gyermek tapéták nemcsak a falra, hanem a bútorokra, ajtókra vagy ablakokra is ragaszthatók, ezzel új életet lehelhetnek bele. A képzeletnek nincsenek határai.

A gyerek tapéták biztonságosak

A kivételesen magas színvonalú dizájn mellett a gyerek fotótapéták is biztonságosak és 100% -ban egészségre ártalmatlanok. A fotótapéták a gyerekeket megörvendeztetik és a gyerekszobát álomszerű királysággá alakítják át, amit a gyerekei azonnal beleszeretnek.

Állatok, graffity, Disney és további gyerek tapéták

A kedvelt gyerek motívumok közé tartoznak az olyan állatok, mint a lovak, továbbá a Disney mesék, csíkok és sávok, valamint a színes motívumok. Választhat a modern stílusokból, anyagok imitációjából, de az ízlésesen berendezett gyermekszobákból is.