Festés számok szerint

Szeretne egy képet a falra és egyben valami olyat is, ami igazán személyes? Fesse meg Ön a képet! A festés számok szerint egyszerű. Nem kell tehetséges festőnek lennie, vagy tudnia azt, hogyan kell képet festeni. Mindössze annyit kell tennie, hogy ecsetet ragad és megfesti a képet a vásznon szereplő számokkal, amelyek lépésről lépésre vezetik Önt. Fessen vászonképen lévő számok alapján, amelyek lépésről lépésre segítenek. A csomag tartalmazza vásznat a kereten, két ecsetet és az összes színt valamint az útmutatót és egy mintát arról, hogyan kell kinéznie a képnek. Legyen profi festő! Fessen számok szerint.  képkocka keretén, a két kefén és az összes színen kívül a kép kiszállítása tartalmaz utasításokat és egy mintát arról, hogyan néz ki a kép. Legyél egy profi festő! Festés számok szerint.

Festés számok szerint vászonra

A képet Ön festi, mi gondoskodunk a minőségről. Az egyes körvonalak könnyen láthatóak, így könnyű követni őket. Az akril festékek kiváló fedettséggel rendelkeznek, így amikor befejezi a festést, senki sem fogja tudni, hogy a képeket számok segítségével festette. A kép egy kiváló minőségű vlies-vászonon van, amelyet az ún. blind vakrámán helyeztek el, azaz látható keret nélkül. Miután megfestette a képet, azonnal felteheti a falra. Ez egy nagyszerű ajándékötlet a szeretteiknek és az üzleti partnereknek.

Festés számok szerint gyerekeknek

A gyerekek is játszani akarnak! Ha szeretne egy képet a gyermekeitől, és egyúttal egy Önnek kedves témát szeretne, a számok szerinti festett kép az ideális megoldás. A gyerekek ezzel a festéssel begyakorolják a számokat és a színeket, javítják a motorikát és a pontosságot - és biztosan szórakoztató lesz! Az egyszerű színes motívumoktól kezdve a bonyolultabbakig mindenből választhat. A nagyobb és ügyes gyerekek számára a felnőttek számára készült képek közül is választhat.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a  DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.