Festés számok szerint

Szeretne egy képet a falra és egyben valami olyat is, ami igazán személyes? Fesse meg Ön a képet! A festés számok szerint egyszerű. Nem kell tehetséges festőnek lennie, vagy tudnia azt, hogyan kell képet festeni. Mindössze annyit kell tennie, hogy ecsetet ragad és megfesti a képet a vásznon szereplő számokkal, amelyek lépésről lépésre vezetik Önt. Fessen vászonképen lévő számok alapján, amelyek lépésről lépésre segítenek. A csomag tartalmazza vásznat a kereten, két ecsetet és az összes színt valamint az útmutatót és egy mintát arról, hogyan kell kinéznie a képnek. Legyen profi festő! Fessen számok szerint.  képkocka keretén, a két kefén és az összes színen kívül a kép kiszállítása tartalmaz utasításokat és egy mintát arról, hogyan néz ki a kép. Legyél egy profi festő! Festés számok szerint.

Festés számok szerint vászonra

A képet Ön festi, mi gondoskodunk a minőségről. Az egyes körvonalak könnyen láthatóak, így könnyű követni őket. Az akril festékek kiváló fedettséggel rendelkeznek, így amikor befejezi a festést, senki sem fogja tudni, hogy a képeket számok segítségével festette. A kép egy kiváló minőségű vlies-vászonon van, amelyet az ún. blind vakrámán helyeztek el, azaz látható keret nélkül. Miután megfestette a képet, azonnal felteheti a falra. Ez egy nagyszerű ajándékötlet a szeretteiknek és az üzleti partnereknek.

Festés számok szerint gyerekeknek

A gyerekek is játszani akarnak! Ha szeretne egy képet a gyermekeitől, és egyúttal egy Önnek kedves témát szeretne, a számok szerinti festett kép az ideális megoldás. A gyerekek ezzel a festéssel begyakorolják a számokat és a színeket, javítják a motorikát és a pontosságot - és biztosan szórakoztató lesz! Az egyszerű színes motívumoktól kezdve a bonyolultabbakig mindenből választhat. A nagyobb és ügyes gyerekek számára a felnőttek számára készült képek közül is választhat.