Falmatrica - Home

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
4 300 Ft -tól

Falmatrica - Music

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
4 300 Ft -tól

Falmatricák feliratok és idézetek

A feliratokkal és idézetekkel ellátott falmatricák nagyon elragadóak és hatalmas jelentőséggel bírnak. Talán hallottak már a vision board nevű ismert álom faliújságokról, amelyekről valóban sokat írtak már. Teremtés, tudatosság, kívánságok, vágyak és álmok. Amit leírunk, az megadatik. Fantasztikus érzés, minden nap ránézni egy falfeliratra, vagy egy idézetre, amely rezonál Önnel. A feliratokkal és idézetekkel ellátott falmatricák motiválhatják Önt.

Idézetek - család

Valóban teljesülnek azok a vágyak, amelyeket gondolatainkkal és ezeket aztán a saját tevékenységünkkel megerősítünk. Bármi, amit leírunk és láthatóvá teszünk, nagy hatással van a pszichénkre és az életünkre. Az egyik legnépszerűbb idézetek a családról szólnak. Ne becsülje alá a tudatalatti erejét, és tegye jobbá az életét matricáinkkal, a családról szóló falmatricáinkat egyszerűen imádni fogja.

A feliratok és idézetek falmatricák gyártása

A feliratok és idézetek falmatricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki.

A fali feliratok és idézetek ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. Matricáink nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.