Fotótapéta - Watchman

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
17 100 Ft -tól

Fantázia tapéták

Fantázia, egy olyan világgal, amely tele van furcsa lényekkel és jelenetekkel, amelyek olyan közel állnak az emberi természethez. Sok embernek van fantázia világa, amibe szívesen menekülnek a mindennapi valóságtól. Néhányan a titokzatos fantázia világukat ábrázolták a fotótapétáinkon. Ebben a részben sok más fantázia karaktert és világot és tájakat, varázslatokat és mágiát talál. Ösztönzik álmainkat és képzeletünket, motivációt, békét és harmóniát biztosítanak, ösztönzik a megálmodott céljaink követését. A fantázia világa nem ismer határokat, és rajtunk múlik, hogy mit képzelünk bele, és mennyire lovagoljuk meg a fantázia hullámait. A mi fotótapétáink közül szó szerint mindenki választ.

A vlies tapéták ragasztóval vannak ragasztva. Minden szobába, még a konyhába és a fürdőszobába is fel lehet ragasztani. Bizonyos szigetelőréteget hoz létre és lehetővé teszi, hogy a falak lélegezzenek.

A vinyl tapéták vinylre vannak nyomtatva, durva matt bevonattal és tartós, nem szőtt szálas alappal. A vinyl ellenáll a deformációnak és a tágulásnak, és átengedi a vízgőzöket is, így a beltér falai „lélegezhetnek”. A vinyl fotótapéták ragasztása egyszerű: a ragasztót csak a falfelületre kell felkenni, ami csökkenti a tapéták károsodásának kockázatát és lehetővé teszi a finom korrigálást a felragasztásnál. Ez a fotótapéta elfedi a falak egyenlőtlenségeit és az UV nyomtatási technológia garantálja a legmagasabb színminőséget.

Az összes vinyl tapéta megrendelhető öntapadó kivitelezésben is. Ez a speciális, vinyl fóliából készült, matt, öntapadó fotótapéta sima és durva falakra is alkalmas. Ez az anyag a vastagsága és az erős ragasztó miatt jól tapad a felülethez, és lehetővé teszi, hogy a fal szerkezete kitűnjön. Nagyon könnyű felragasztani a falra ragasztó használata nélkül. Magas minőségű nyomtatás

A 600 dpi-s felbontású digitális nyomtatási minőségnek köszönhetően a vlies tapéta egységessé tesz és optikailag nagyít minden belső teret.

Könnyű alkalmazás

A fotótapéta 50 cm széles sávok alkotják.

Ökológiai és biztonságos

A biztonságos anyagokat kihasználva hálószobákba és gyermekszobákba ajánljuk tapétáinkat.

Biztonságos csomagolás

A fotótapéta fel van tekerve és gyárilag vastag kartonba / tubusba csomagolva a biztonságos szállítás érdekében. Mindegyik fotótapéta kartontubus használati utasítással rendelkezik a ragasztáshoz.