Falmatrica - Music

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
4 300 Ft -tól

Falmatrica - Elvis Presley

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
4 800 Ft -tól

Falmatrica - Play

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
3 600 Ft -tól

Falmatrica - Jim Morrison

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
4 300 Ft -tól

Falmatricák - hangjegyek és zene

Zenei falmatricák a zene minden szerelmese számára. Egyszerűen nem tudja elképzelni az életét zene nélkül? Az Ön falán lévő matricáink beszélhetnek Ön helyett. Lehetnek a falán ismert hírességek, akiknek dalait egyszerűen imádja. Falai beszélni fognak Ön helyett az Ön fantáziája megzenésített szövegeinek segítségével. Inspirálja magát minden nap pusztán a fal megtekintésével. A zene egy szenvedélyt keltő érzelem, amely ösztönzi képzeletünket és ébredező álmainkat. Vezet minket megálmodott céljaink felé, energiát ad és az új ötletek hihetetlen kútjából tölt fel bennünket. Hívja meg a zenét otthonába, és hagyja, hogy beszéljen, akkor is, ha épp csendben van. Falmatricáink ezt lehetővé teszik Önnek.

Falmatricák - hangjegyek és zene a legjobb minőségű anyagokból

A matricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki és teljesen ártalmatlanok. Ezenfelül előnye, hogy matricákat olcsón készítjük, mert közvetlenül saját gyártósorainkon nyomtatjuk és dolgozzuk fel őket.

A falmatricák ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. A részére készült falmatricák nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Megrendelésnél minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.