Gyors információ
Falmatrica - Dandelions

Falmatrica - Dandelions

A csillagok száma 5 of 5
Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
-tól 6 800 Ft
Gyors információ
Falmatrica - Reed

Falmatrica - Reed

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
-tól 4 800 Ft

Falmatricák - virágok

Falmatricák virágmotívumokkal (pitypang, napraforgó, orchidea, fű, bambusz). Alkalmas minden romantikus lélek és természet és kellemes környezet szerelmesei számára. A tudatalatti hatalma határtalan. Ha olyan dolgokkal vesszük körül magunkat, amiket szeretünk és rend van körülöttünk, akkor az elménk is nyugodt. Környezetünk harmóniája nyugalmat hoz az életünkbe. A virág az élet szimbóluma. A teremtés elsődleges oka és gondolata. A tudat kiterjesztése a feltárt valóságba, a szent geometriának és a teremtés alap szimbólumának, az élet virágának a képlete. Akár a harmóniát, a természethez vezető utat, vagy az ezoterikát találja meg a megálmodott virágában, matricáink egyedivé varázsolják belső terét, ahová majd mindig szívesen tér vissza.

Falmatricák - virágok a legjobb minőségű anyagokból

A matricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki és teljesen ártalmatlanok. Ezenfelül előnye, hogy matricákat olcsón készítjük, mert közvetlenül saját gyártósorainkon nyomtatjuk és dolgozzuk fel őket.

A falmatricák ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. A részére készült falmatricák nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Megrendelésnél minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a GLS, trans-o-flex, DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.

Méretre szabott dekoráció

Méretre szabott dekoráció

Elkészíthetjük a vászonképet, fotótapétát vagy falmatricát az Ön által megadott információ szerint vagy az Ön fényképét felhasználva.