Falmatricák - virágok

Falmatricák virágmotívumokkal (pitypang, napraforgó, orchidea, fű, bambusz). Alkalmas minden romantikus lélek és természet és kellemes környezet szerelmesei számára. A tudatalatti hatalma határtalan. Ha olyan dolgokkal vesszük körül magunkat, amiket szeretünk és rend van körülöttünk, akkor az elménk is nyugodt. Környezetünk harmóniája nyugalmat hoz az életünkbe. A virág az élet szimbóluma. A teremtés elsődleges oka és gondolata. A tudat kiterjesztése a feltárt valóságba, a szent geometriának és a teremtés alap szimbólumának, az élet virágának a képlete. Akár a harmóniát, a természethez vezető utat, vagy az ezoterikát találja meg a megálmodott virágában, matricáink egyedivé varázsolják belső terét, ahová majd mindig szívesen tér vissza.

Falmatricák - virágok a legjobb minőségű anyagokból

A matricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki és teljesen ártalmatlanok. Ezenfelül előnye, hogy matricákat olcsón készítjük, mert közvetlenül saját gyártósorainkon nyomtatjuk és dolgozzuk fel őket.

A falmatricák ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. A részére készült falmatricák nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Megrendelésnél minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.