Falmatricák - városok

Azok a falmatricák, amelyek városokat ábrázolnak, elvezetik Önt olyan helyekre, amelyeket szeret. Az Ön által kedvelt helyek panorámái a meglátogatott vagy megálmodott helyek távolságának árnyalatát hozzák lakóhelyére vagy munkahelyére. A világtérkép naponta emlékezteti Önt az álmaira és a kitűzött céljaira, amelyeket még el akar érni. A mi gyönyörű száztornyú Prága anyánk mindenkinek elárulja, hogy ez az Ön szívügye. A cseh oroszlán itt van az összes hazafi számára, akik végtelen nemzeti büszkeséggel rendelkeznek és akik tudatában vannak, hogy gyökerekkel és működő családdal rendelkezni a világ minden kincsével felér. Matricáink egyedülálló és kellemes környezetet teremtenek belső terében.

Falmatricák - városok a legjobb minőségű anyagokból

A matricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki és teljesen ártalmatlanok. Ezenfelül előnye, hogy matricákat olcsón készítjük, mert közvetlenül saját gyártósorainkon nyomtatjuk és dolgozzuk fel őket.

A falmatricák ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. A részére készült falmatricák nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Megrendelésnél minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.