Falimatricák - térképek, városok és egzotika

Azok a falmatricák, amelyek térképeket, városokat és egzotikumokat ábrázolnak, teljesen új dimenziót kölcsönöznek belső terének. Jobb kedvre deríti a mosolygó Buddha, aki őrködik az Ön élete felett. Az erőt egy gepárd vagy leopárd gyorsasága adja és a tigris megszelídíthetetlensége öntudatlanul is növeli a vágyát, hogy minden nap harcoljon az új kihívásokkal szemben. Az Ön által kedvelt helyek panorámái a meglátogatott vagy megálmodott helyek távolságának árnyalatát hozzák lakóhelyére vagy munkahelyére. A világtérkép naponta emlékezteti Önt az álmaira és a kitűzött céljaira, amelyeket még el akar érni. Falmatricáink ösztönzik a képzeletét, javítják a hangulatát, és olyan környezetet teremtenek, ahová mindig szívesen tér majd vissza.

Falmatricák a legjobb minőségű anyagokból

A matricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki és teljesen ártalmatlanok. Ezenfelül előnye, hogy matricákat olcsón készítjük, mert közvetlenül saját gyártósorainkon nyomtatjuk és dolgozzuk fel őket.

A falmatricák ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. A részére készült falmatricák nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Megrendelésnél minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.