Gyors információ
Falmatrica - Fighter

Falmatrica - Fighter

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
-tól 3 200 Ft 3 800 Ft
Gyors információ
Falmatrica - Audi

Falmatrica - Audi

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
-tól 4 300 Ft 5 100 Ft

Falimatricák - térképek, városok és egzotika

Azok a falmatricák, amelyek térképeket, városokat és egzotikumokat ábrázolnak, teljesen új dimenziót kölcsönöznek belső terének. Jobb kedvre deríti a mosolygó Buddha, aki őrködik az Ön élete felett. Az erőt egy gepárd vagy leopárd gyorsasága adja és a tigris megszelídíthetetlensége öntudatlanul is növeli a vágyát, hogy minden nap harcoljon az új kihívásokkal szemben. Az Ön által kedvelt helyek panorámái a meglátogatott vagy megálmodott helyek távolságának árnyalatát hozzák lakóhelyére vagy munkahelyére. A világtérkép naponta emlékezteti Önt az álmaira és a kitűzött céljaira, amelyeket még el akar érni. Falmatricáink ösztönzik a képzeletét, javítják a hangulatát, és olyan környezetet teremtenek, ahová mindig szívesen tér majd vissza.

Falmatricák a legjobb minőségű anyagokból

A matricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki és teljesen ártalmatlanok. Ezenfelül előnye, hogy matricákat olcsón készítjük, mert közvetlenül saját gyártósorainkon nyomtatjuk és dolgozzuk fel őket.

A falmatricák ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. A részére készült falmatricák nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Megrendelésnél minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A terméket a GLS, trans-o-flex, DPD vagy a Magyar Posta fogja kézbesíteni.

Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg elképzeléseinek, jogában áll a kézbesítéstől számított  30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni.

Termékeink széles kínálata

Termékeink széles kínálata

Kínálatunkban több mint 10 000 termék szerepel. Lakásdekorációk gyártásával foglalkozunk és büszkék vagyunk híres világmárkákkal folytatott együttműködésünkre.