Falmatrica - Home

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
4 300 Ft -tól

Falmatrica - Yoga tree

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
4 300 Ft -tól

Falmatricák nők számára

A nők számára is készültek falmatricáink. A romantikus szellemű mintákat tele szívvel mintha csak a nők számára találták volna ki. Az éteri pillangók, virágmotívumok és a ruha vállfával, ezeket mintha a nők számára méretre készítették volna. A lámpa matrica, amely alatt kedvenc könyvét a kedvenc sarokban olvashatja, minden sarkot meghittebbé tesz. Vannak itt kutyakedvencek is, és olyan matricák, amelyek a lelki békét és a csendet hordozó meditációs vagy ezoterikus elemekkel rendelkeznek. Matricáinkkal feldíszítik a konyhákat és az étkezőket is, amelyek minden ház vagy lakás szíve. Még a kedvenc híressége is figyelemmel kísérheti Önt, és állandó társaságot biztosíthat az Ön számára. Matricáinkkal az élete sokkal szebb lesz.

Falmatricák nők számára a legjobb minőségű anyagokból

A matricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki és teljesen ártalmatlanok. Ezenfelül előnye, hogy matricákat olcsón készítjük, mert közvetlenül saját gyártósorainkon nyomtatjuk és dolgozzuk fel őket.

A falmatricák ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. A részére készült falmatricák nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Megrendelésnél minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.