Falmatrica - Home

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
4 300 Ft -tól

Falmatricák - gépkocsik, motorkerékpárok és más motívumok

Falmatricák különféle motívumokkal, amelyek közül az autók, a motorkerékpárok, a gyors kerékpárok és a légteret szelő repülőgépek szerelmesei válogathatnak. Az időtlen geometriai formákat és az egyszerű vonalakkal teli harmóniát kedvelők. Mindenki választ, aki otthonos hangulatot akar teremteni konyhájában és étkezőjében. Jobb kedvre deríti a mosolygó Buddha, aki őrködik az Ön élete felett. A lelki béke, a meditáció szerelmesei is megtalálják a nekik megfelelő matricát, akik tudomásul veszik a univerzum végtelenségét. Az éteri pillangók és a felhőkarcolók tetején dolgozó munkavállalók is kellő adag személyiséget tudnak kölcsönözni belső terének. Matricáinkkal az élete sokkal szebb.

Falmatricák  legjobb minőségű anyagokból

A matricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki és teljesen ártalmatlanok. Ezenfelül előnye, hogy a gyerekszoba matricákat olcsón készítjük, mert közvetlenül saját gyártósorainkon nyomtatjuk és dolgozzuk fel őket.

A falmatricák ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. A gyerekek részére készült falmatricák nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Megrendelésnél minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.