Falmatricák geometriai alakzatokkal

A falmatricák geometriai alakzatok formájában az egyszerűség, de a sorozatosság, a rend és a harmónia, az összhang és a rendezettség szimbólumai. Mindenki számára, aki szereti a befutott rendszereket, amelyek az absztrakt és geometriai alakzatok (körök, csillagok, négyzetek, buborékok, szívek) könnyedségének nyugalmát és gondatlanságát adják. Az egyszerűségben van a szépség és a geometriai alakzatoknak köszönhetően Ön tökéletesen összehangolhatja belső terét és ezenfelül más kiegészítőknek is helyet adhat. Ezek ösztönzik a képzeletét, jó gondolatokra ébresztik, és harmóniát hoznak az életébe. Vannak mintáink az egyszerű elemzők, a romantikusok és a gondolkodók számára is. Matricáinkkal az élet rövid idő alatt sokkal vidámabbá válik.

Falmatricák a legjobb minőségű anyagokból

A matricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki és teljesen ártalmatlanok. Ezenfelül előnye, hogy matricákat olcsón készítjük, mert közvetlenül saját gyártósorainkon nyomtatjuk és dolgozzuk fel őket.

A falmatricák ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. A részére készült falmatricák nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Megrendelésnél minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.