Falmatrica - Yoga tree

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
4 300 Ft -tól

Falmatrica - Palm

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
3 600 Ft -tól

Falmatrica - Palms

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
3 600 Ft -tól

Falmatricák - fák

Ezek a falmatricák fa formájában közelebb hozzák Önt a természethez. Az életfa mély értelme kiterjed az élet teremtésére, a végtelenség és a halhatatlanság szimbólumára. A fa egy harcias és barátságos forma, mindenki számára, aki az élet ajándékát tiszteli. Minden bátortalan, félénk és stresszes ember tud jólétet, olyan környezetet teremteni, amely tele van harmóniával. Erős védő formája a fát és a széttárt karú alakot szimbolizálja, amely teljesen megnyílik a saját életének és az Univerzum szerető és gondoskodó energiájának befogadására. Akár a harmóniát, a természethez vezető utat, vagy az ezoterikát találja meg az álomfájában, matricáink egyedivé varázsolják belső terét, ahová majd mindig szívesen tér vissza.

Falmatricák a legjobb minőségű anyagokból

A matricák gyártásához a német Oracal gyártó vinilfóliáját használjuk. Ezt a fóliát kifejezetten a belső falak díszítéséhez fejlesztették ki és teljesen ártalmatlanok. Ezenfelül előnye, hogy a gyerekszoba matricákat olcsón készítjük, mert közvetlenül saját gyártósorainkon nyomtatjuk és dolgozzuk fel őket.

A falmatricák ragasztása

Matricáink ragaszthatók falra - sima és durva felületre, fa felületekre, üvegre, tükörre vagy kerámia burkolólapokra. A gyerekek részére készült falmatricák nagyon jól illeszkednek szinte minden felülethez és a fal megrongálása nélkül is jól leválnak. Megrendelésnél minden matricát szállításra alkalmas fóliával ellátva kínálunk. További információkat a matricák ragasztásáról itt találhat.