A GLIX falmatricák rendkívül magas minőségű anyagból készülnek, amelyet a német Oracal gyártó vinil fóliából készít. A matricák nagy tapadású, puhított PVC-fóliából, és erős ragasztóval készülnek, amely azonban könnyen eltávolítható a fal sérülése nélkül. Különböző felületekre ragaszthatók, nem csak falra, hanem fára, üvegre, csempére vagy tükörre is. A matricák nem csak a falra ragaszthatók, hanem gépkocsira, laptopra, motorkerékpárra, bútorra, tulajdonképpen ahová csak jólesik.

Falmatrica - Home

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
4 300 Ft -tól

Falmatrica - Music

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
4 300 Ft -tól

Falmatrica - Butterfly

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
3 600 Ft -tól

Falmatrica - Birds

Raktáron - kézbesítés 3 napon belül
3 600 Ft -tól

A falmatricák és azok előnyei

Választékunkban kicsi, közepes és nagy falmatricákat is talál, miközben a különböző színek és minták széles választékát kínáljuk. A falmatricákat a bal oldali menüben található paraméterek segítségével választhatja ki.

A falmatricák sokoldalú felhasználása

A falmatricák mindenhová illenek, a hallba, az étkezőbe és a hálószobába is, gyerek falmatricák a gyerekszobába. Matricákkal díszítheti autóját, számítógépét, laptopját, a szekrényt és egyéb bútorokat, az ablakokra vagy az ajtókra is használhatók. A falmatricákat tulajdonképpen elhelyezheti bárhová, ahová csak gondolja és azok ott tartani fognak.

Falmatricák gyerekek részére

A gyerekszoba matricák az egy külön fejezet. A gyerekek szeretik a színes képeket! Ezért a gyerek falmatricák ideális választás egy gyerekszoba számára. Számos színből, mintából, formából, mese karakterből, valamint népszerű gyermekhősök közül válogathat. A matrica segítségével változtassa át a gyerekszobát a fantázia világává!

Falmatricák megrendelésre

Nem tudott választani? Nem számít, elkészíttetheti saját falmatricáját is! A több mint 30 millió fényképet tartalmazó fotóbankból választhatja ki a kívánt motívumot, vagy készíttethet egy egyedülálló öntapadó dekorációt a saját fotóiból. Ne aggódjon, elkészítés előtt a grafikai javaslatot elküldjük Önnek jóváhagyásra.

A matricák ragasztása

A falmatricák ragasztása egyszerű és nem igényel különleges képességeket.

Azonban először mindig tanulmányozza át, hogy kell a matricákat szakszerűen felragasztani.

  1. Helyezze a matricát a falra vagy más felületre, az átlátszó papírral saját maga felé.
  2. Ragassza a ragasztószalagokat a sarkakhoz a kép feléig.
  3. Óvatosan húzza le a matricát, amíg a feléhez nem ér, ahová a ragasztószalagot helyezte.
  4. A kép felénél vágja le a mögöttes papírt.
  5. A simító spatula áthelyezésének segítségével lassan ragassza a matricát a falra, távolítsa el az esetleges buborékokat.
  6. Alkalmazza ugyanezt az eljárást a kép második felénél is.

Az Ön elégedettsége a falmatricainkkal kiemelt fontosságú számunkra, így garantálhatjuk a termékkel való elégedettségét, ellenkező esetben a pénzét visszatérítjük.