Dekorativní abstraktní obraz na plátně je moderní volbou do každého interiéru, kterému dodá styl a příjemnou atmosféru. Obrazy jsou vyrobeny z vliesového plátna, které je napnuté na neviditelný, tzv. blind, rám. Obrazy disponují kvalitním digitálním tiskem, ostrými barvami s UV ochranou proti blednutí a speciálně ošetřené plátno proti případnému třepení.

Peace - vászonkép

Raktáron a beszállítónál - kézbesítés 3 napon belül
15 900 Ft -tól
Absztrakt képek

Absztrakt képek

A vászon dekoratív absztrakt festménye minden belső tér számára modern választás, amely stílust és kellemes hangulatot kölcsönöz a térnek. A képek vlies-vászonból készülnek, amely a láthatatlan, ún. blind vakrámához vannak erősítve. A képek kiváló minőségű digitális nyomtatással, éles színekkel, fakulást megelőző UV-védelemmel és speciálisan kezelt vászonnal rendelkeznek az esetleges kopás ellen.

Az absztrakció a képeken felkelti a fantáziát

A különböző formájú és elrendezésű képek minden nap inspirálhatják Önt. Mindig talál bennük valami újdonságot. A vászonképeink folyamatosan ösztönzik a képzeletünket, javítják a hangulatunkat, és kellemes környezetet alakítanak ki.

Az absztrakt képek modernek

Az absztrakt képek különösen a modern lakásokban népszerűek, sokféle értelmezést kínálnak és érdekes megjelenésükkel megörvendeztetnek bennünket. Választhat számos témából és színből. Érdekes választásnak számítanak a többrészes képek, amelyek valóban jól mutatnak a nagyobb felületeken.

Modern absztrakt képek minden szobába

Az absztrakt vászonképek illenek a hálószobába, nappaliba, egy dolgozószobába vagy az előcsarnokba is. Az ellenálló kivitelezésnek köszönhetően alkalmas konyhákba, fürdőszobákba és gyerekszobákba is. Minden kép egészségre ártalmatlan anyagokból készül, és a gyártás a nemzetközi EKO tanúsítványok szerint történik.